Sutra novi spektakl Adnana Ćatića

Sutra, u subotu 9. maja, Adnan Ćatić (36) će se u Frankfurtu boriti protiv Fedora Chudinova za titulu prvaka svijeta u WBA kategoriji.

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Da nas očekuje pravi spektakl najbolje govori činjenica da su ulaznice za ovaj meč koji će se održati u Festhalle areni u Frankfurtu rasprodate 20 dana prije meča. Veliki sportista i još veći humanista sutra će imati podršku više hiljada Bosanaca i Hercegovaca što mu je, kako kaže Ćatić, dodatni motiv.

– Nadam se velikoj podršci publike sa kojom ću zajedno vratiti titulu prvaka svijeta tamo gdje joj je i mjesto. Podrška Bosanaca i Hercegovaca za mene je nešto posebno i biće mi još veći motiv. – poručio je nedavno Adnan Ćatić koji se u Njemačkoj bori pod imenom Felix Sturm.

Bokserska manifestacija počinje u 18,30 sati sa nizom predborbi prije finalne borbe večeri između Ćatića i Chudinova. Sutrašnji suparnici danas će u 13 sati u hotelu Roomers pristupiti zvaničnom vaganju.

GODISNJICA
MARKETING