Portal 072info

Sutra obustava saobraćaja zbog planirane ceremonije otvaranja GGM

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Izvršna agencija za realizaciju  projekta GGM-a i Grad Zenica obavještava  javnost da je u okviru planiranog otvaranja gradske dionice Glavne gradske magistrale i Bulevara zakazana ceremonija svečanog otvaranja na lokalitetu novoizgrađene fontane ( kružna raskrsnica „Stacionar“) dana 06.04.2016. godine .

Zbog velikog broja zvanica i očekivanog prisustva građanstva i planiranog programa ceremonije u potpunosti se obustavlja saobraćaj u srijedu 06.04.2016. godine u vremenu od 08:00  do 13:00 sati i to:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

•    Totalna obustava saobraćaja iz pravca Blatuše od podvožnjaka ispred Blatuške petlje do kružne raskrsnice „Stacionar“.Sav saobraćaj će biti preusmjeren sa petlje Blatuša kroz naselje Blatuša u oba pravca.

•    Iz pravca od direkcije ArcelorMittal-a potpuna obustava saobraćaja od raskrsnice za direkciju kompanije do kružne raskrsnice „Stacinar“,

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

•    Totalna obustava saobraćaja iz pravca grada vrši se iza kružne raskrsnice A.Goldbergera prema kružnoj raskrsnici „Stacionar“.Iz pravca grada na kružnoj raskrsnici Kapija I vrši se preusmjeravanje teretnih vozila pravcem GGM-a prema petlji Radakovo.

•    Totalna obustava saobraćaja iz pravca autobuske stanice vrši se od raskrsnice objekta „Pošte“ do kružne raskrsnice„Stacionar“.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na lokaltetu totalne obustave strogo se zabranjuje neovlašteno zaustavljanje i svaki vid parkiranja izuzev za vozila organizatora manifestacije i vozila sa odobrenjem.

Stanovništvo i učesnici u saobraćaju mole se da u preriodu totalne obustave poštuju privremenu signalizaciju i upute organizatora kao i da maksimalno koriste alternativne putne pravce ulaze i izlaze u grad preko petlje Radakovo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Izmjena režima saobraćaja stupa na snagu od srijede 06.04.2016.godine,u periodu od 8 do 13 sati.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)