Sutra opet vrućina

Sutra opet vrućina

sunc

U BiH sutra će biti sunčano i vruće sa dnevnom temperaturom vazduha do 35 stepeni Celzijusovih.

U Bosni i Hercegovini sutra će biti sunčano i vruće sa dnevnom temperaturom vazduha do 35 stepeni Celzijusovih. Ponegdje u poslijepodnevnom časovima postoji mogućnost za kratkotrajnu kišu.

Minimalna temperatura vazduha od 11 do 17, na jugu do 22, a maksimalna dnevna od 29 do 35, na planinama od 27 stepeni Celzijusovih.

Za ponedjeljak meterolozi najavljuju veoma vruće vrijeme sa dnevnom temperaturom vazduha do 36 stepeni Celzijusovih, a već u utorak se može očekivati pad temperature za pet do osam stepeni, kiša, pljuskovi i grmljavina.

Prema prognozama meteorologa, u srijedu će biti još svježije, ali prijatnije vrijeme, kiša će padati samo ponegdje. Najviša dnevna temperatura od 23 do 28, na jugu do 32 stepena Celzijusova.

Do kraja dana u BiH biće sunčano i toplo, samo ponegdje na istoku i jugoistoku može biti kratkotrajne kiše sa grmljavinom.

Temperatura vazduha u 14.00 sati: Bjelašnica 17, Mrakovica 23, Han Pijesak 25, Čemerno 26, Bihać, Srbac i Neum 28, Sokolac, Srebrenica, Foča, Gacko i Nevesinje 29, Ribnik, Drinić, Novi Grad, Mrkonjić Grad, Prijedor, Sarajevo, Bugojno, Tuzla, Bijeljina i Zvornik 30, Banjaluka i Doboj 31, Livno, Višegrad, Goražde, Rudo, Bileća, LJubinje i Trebinje 32, Zenica 33, Stolac i Čapljina 34 i Mostar 35 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Cafe.ba / Srna

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS