Portal 072info

SUTRA OTVORENJE “BULEVARA”: Zenica bogatija za još jedan moderno uređeni ugostiteljski objekat!

Zenica će sutra postati bogatija za još jedan moderno uređeni ugostiteljski objekat “Bulevar”, a koji će, ako je suditi po elitnom uređenju, za kratko vrijeme postati omiljeno mjesto za sve sugrađane.

Pored atraktivne lokacije i ugodnog osoblja, svojom uređenošću i toplinom ovaj ugostiteljski objekat privući će svakog gosta, a svečano otvorenje planirano je sutra, tačno u 12 sati.

Izgled ovog modernog ugostiteljskog objekta, koji se nalazi u zeničkom naselju Jalija – tik uz Bulevar, na adresi Bulevar Eze Arnautovića A16,  u potpunosti je promijenilo ovaj dio Bulevara, zbog čega već sada svako zastane i uživa u jedinstvenom pogledu na eksterijer, ali i enterijer objekta.

Definitivno će mnoštvo najljepših trenutaka u narednom periodu Zeničani doživjeti upravo u “Bulevaru”, koji je pravo utočište za sve one koji se odluče na bijeg od tegobne svakodnevnice i predah od monotonog, iscrpljujućeg rada i nametnutih obaveza u bezbijednom okruženju svojih prijatelja i poznanika.

Istinsko osvježenje u moru ugostiteljskih objekata i idealno mjesto na kojem se na originalan način pristupa svakom segmentu modernog ugostiteljstva zasigurno je zenički “Bulevar”, a koji osim bezalkoholnih pića, najbolje italijanske “Lavazza” kafe, tople čokolade raznih ukusa, u ponudi ima i palačinke.

Uvjereni smo da ćete već sutra u 12 sati posjetiti “Bulevar”, te da će upravo ovaj ugostiteljski objekat, sa enterijerom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, postati vaše omiljeno mjesto u kojem ćete provesti najljepše trenutke, bilo da se radi o jutarnjem, dnevnom ili večernjem izlasku ili pak o poslovnoj prilici.

U nastavku uživajte u fotografijama novog ugostiteljskog objekta u Zenici, u prostoru nekadašnjeg Caffe “Obala”, a koji pomjera granice ugostiteljstva i uređenosti…

Podijelite članak
  • 1.7K
    Shares

Počitajte još

ZENICA| Hajriz Doglod: Oslobođen sam optužbi!

072info

Djevojčica Amna Hamzić iz Zenice ponovo treba našu pomoć, za pretrage potrebno 4.550 eura

072info

Zeničanin pretučen usred dana

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box