Portal 072info

SUTRA OTVORENJE “BULEVARA”: Zenica bogatija za još jedan moderno uređeni ugostiteljski objekat!

Zenica će sutra postati bogatija za još jedan moderno uređeni ugostiteljski objekat “Bulevar”, a koji će, ako je suditi po elitnom uređenju, za kratko vrijeme postati omiljeno mjesto za sve sugrađane.

Pored atraktivne lokacije i ugodnog osoblja, svojom uređenošću i toplinom ovaj ugostiteljski objekat privući će svakog gosta, a svečano otvorenje planirano je sutra, tačno u 12 sati.

Izgled ovog modernog ugostiteljskog objekta, koji se nalazi u zeničkom naselju Jalija – tik uz Bulevar, na adresi Bulevar Eze Arnautovića A16,  u potpunosti je promijenilo ovaj dio Bulevara, zbog čega već sada svako zastane i uživa u jedinstvenom pogledu na eksterijer, ali i enterijer objekta.

Definitivno će mnoštvo najljepših trenutaka u narednom periodu Zeničani doživjeti upravo u “Bulevaru”, koji je pravo utočište za sve one koji se odluče na bijeg od tegobne svakodnevnice i predah od monotonog, iscrpljujućeg rada i nametnutih obaveza u bezbijednom okruženju svojih prijatelja i poznanika.

Istinsko osvježenje u moru ugostiteljskih objekata i idealno mjesto na kojem se na originalan način pristupa svakom segmentu modernog ugostiteljstva zasigurno je zenički “Bulevar”, a koji osim bezalkoholnih pića, najbolje italijanske “Lavazza” kafe, tople čokolade raznih ukusa, u ponudi ima i palačinke.

Uvjereni smo da ćete već sutra u 12 sati posjetiti “Bulevar”, te da će upravo ovaj ugostiteljski objekat, sa enterijerom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, postati vaše omiljeno mjesto u kojem ćete provesti najljepše trenutke, bilo da se radi o jutarnjem, dnevnom ili večernjem izlasku ili pak o poslovnoj prilici.

U nastavku uživajte u fotografijama novog ugostiteljskog objekta u Zenici, u prostoru nekadašnjeg Caffe “Obala”, a koji pomjera granice ugostiteljstva i uređenosti…

Podijelite članak
  • 1.6K
    Shares

Počitajte još

“ArcelorMittal” Zenica među najvećim zagađivačima zraka u BiH

Redakcija

Obustavljena potraga za Zeničaninom koji je skočio s mosta u rijeku

Redakcija

Zeničanin sa mosta skočio u rijeku, traže ga policija i vatrogasci

Redakcija