Portal 072info

KVALIFIKACIJE ZA EP U RUKOMETU: Sutra počinje prodaja ulaznica u Zenici

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Iako se utakmica kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u rukometu 2016.godine između Bosne i Hercegovine i Bjelorusije igra 11. juna u Areni Zenica već sada vlada veliko interesovanje za ovaj meč.
Do sada je u Rukometnom Savezu i Areni Zenica rezervisano više od 1500 ulaznica, a navijači iz svih krajeva Bosne i Hercegovine već odavno su najavili svoj dolazak na ovaj veliki i značajni sportski događaj.
Zbog ogromnog interesa javnosti, organizatori obavještavaju sve zainteresovane da zvanična prodaja ulaznica za rukometnu utakmicu Bosna i Hercegovina – Bjelorusija počinje u četvrtak, 28.maja 2015.godine.
Ulaznice po cijeni od 10 KM za tribine, odnosno 15 KM za parter (teleskopi) mogu se kupiti na platou ispred robne kuće Bosna, u tržnom centru Džananović i biletarnici Arene Zenica.
20150527_133831
Iz Rukometnog Saveza i Arene Zenica su pozvali sve zainteresovane da zbog velikog interesa, što prije obezbjede svoju ulaznicu za meč u kojem će najbolji BH rukometaši trasirati put ka Evropskom prvenstvu 2016.godine.  
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME