Portal 072info

Sutra u prodaji: Određene cijene ulaznica za meč BiH-Kipar

Ulaznice za utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Rusija 2018 Bosna i Hercegovina – Kipar bit će puštene u prodaju sutra, 28. septembra, po cijenama 40 maraka, 30 i 20, saopćeno je danas iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

 

– Uzimajući u obzir kapacitet zeničkog stadiona i neophodne sigurnosne mjere, štampano je 10.600 ulaznica, od čega 5.650 za tribinu ‘zapad’, zatim 1.250 (‘istok’), 1.750 (‘sjever’) i 1.950 (‘jug’). Utvrđena je identična cijena ulaznica kao i u prethodnoj kvalifikacionoj utakmici, ‘zapad’ 40 KM, ‘istok’ 30, ‘sjever’ i ‘jug’ po 20”, istakli su iz N/FSBiH, te kako javlja Anadolu Agency (AA), između ostalog, dodali:

– Jedna osoba moći će kupiti najviše tri ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta. Maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta kupovima ulaznica neće biti dozvoljena. Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica. Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima ‘Centrotransa’. N/FSBiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima.

Utakmica Kipar – BiH igrat će se 10. oktobra na stadionu Bilino polje u Zenici sa početkom u 20.45 sati. Tri dana ranije BiH će u drugom kolu kvalifikacija za SP biti gost Belgije u Briselu.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box