AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti

Parovi se često svađaju i to je neizbježno. Međutim, vi kao žena morate znati koje su to svađe u kojima muškarac nikada neće izaći kao pobjednik. Pročitajte nastavak članka i otkrijte.

– Muškarac nikada neće da pobijedi u svađi koja se desila zbog toga što je pogledao neku drugu djevojku. Koliko god se on pravdao i smišljao svakakve izgovore, nikada neće uspjeti da promijeni vaše mišljenje i vi ćete izaći kao pobjednica iz ove svađe, piše Ljepota.

– Ako vaš dragi gleda porno filmove i vi se ljutite zbog toga,imate potpuno pravo. On nema tu puno argumenata kojima bi se opravdao, pa samo može da podvije rep i da vam kaže da ste u pravu za sve što ste rekle.

– Ukoliko ste nekoliko puta pristali da pogledate neki akcioni film samo zato što vaš partner voli te vrste filmova, onda bi i on sa vama trebao pogledati neku romantičnu komediju. Ako to ne želi imate potpuno pravo da se ljutite na njega i da ne popustite.

– Ukoliko ste se naljutili na njega, jer ste pronašli slike njegove bivše, on tu neće imati ništa pametno da kaže. Jedino što može uraditi je da se riješi spornih slika i da vam se „ulizuje“ dok ne popustite.

– Ukoliko on više voli svoje slobodno vrijeme provoditi sa svojim prijateljima, nego sa vama, imate se pravo ljutiti, ali morate biti dobar govornik kako biste iz ove svađe izašle kao pobjednice.

– Ukoliko na njegovom mobitelu pronađete poruku, sliku ili poziv koji vam se ne sviđa, on neće imati mnogo toga da kaže i sigurni smo da iz ove svađe neće nikako izaći kao pobjednik.