Portal 072info

Svaka faza veze ima jasne znakove na socijalnim mrežama: U kojoj je tvoja?

slika (12)

Zahvaljujući društvenim mrežama možete otkriti u kojem je stadiju vaša veza • Radi li se o casual fazi, ide li prema nečem ozbiljnijem ili je to veza u pravom smislu riječi.

NITI jedna ljubavna veza aktuelnog vijeka ne može zaobići društvene mreže.

A upravo zahvaljujući društvenim mrežama možete otkriti u kojem je stadiju vaša veza – u casual fazi, ide prema nečem ozbiljnijem ili je to veza u pravom smislu riječi. Portal Tressugar naveo je kako svaka faza veze ima jasne znakove na socijalnim mrežama.

1. Još uvijek casual faza

Ona uključuje da ti je prvi poslao zahtjev za prijateljstvo, počeo te slijediti na Instagramu i/ili Twitteru te si međusobno lajkate fotke i poveznice. Iako to još uvijek nisu pokazatelji nečeg ozbiljnijeg, pokazatelji su toga da ste se zagrijali jedno za drugo.

2. Ide prema nečem ozbiljnijem

U ovoj fazi kreće komentarisanje statusa i objava, počinjete objavljivati stvari, za koje je očito da ste postavili jedno za drugo, ali i pitanja poput “ko ti je onaj Marko s Facea?” (ne mislimo na ljubomorni ispad, više kao simpatično zanimanje je li prijetnja ili nije).

3. Počinje biti ozbiljno

Da se radi o vezi, a ne samo o flertu dokazuju neke od sljedećih stvari: objavljivanje statusa u kojima se tegate, zajedničke fotografije, objavljivanje pjesama i slika na zidovima onog drugog (jer vas podsjećaju na zajedničke trenutke), imate sve više zajedničkih prijatelja, a promijenili ste i ljubavni status.

Index.hr

Podijelite članak