Portal 072info

‘Sve donedavno sam osuđivala prostitutke, a sada sam jedna od njih. Svaki dan imam novog frajera’ (VIDEO)

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Kratki film s vrlo jednostavnim ciljem podizanja svijesti o pijanoj vožnji i posljedicama do kojih ona može dovesti izazvao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama u Indiji zbog iznesene pretpostavke da žene mogu zarađivati za život jedino prostitucijom.

Film prati izmišljenu priču jedne žene koja je zbog nepromišljenosti svog supruga prisiljena prodavati vlastito tijelo da bi obitelj preživjela.

S ciljem podizanja svijesti o posljedicama vožnje pod utjecajem alkohola, kratki film “Moj suprug me učinio prostitutkom” redatelja Pankaja Thakura snimljen je za indijsku humanitarnu organizaciju Mission Sharing Knowledge.

Akterica se naizgled sprema za noćni izlazak, ali tada počinje njena tužna životna priča.

– Prije nekoliko mjeseci osuđivala sam prostitutke, ali očito, tada nisam mislila da ću postati jedna od njih. Sada se moja percepcija promijenila. Svaki dan imam novo ime i novog muškarca.

Cijela priča je ustvari usmjerena na njezinog supruga koji je jedne večeri nakon noćnog izlaska odlučio pijan voziti kući, umjesto sigurno se odvesti taksijem.

Doživio je prometnu nesreću nakon koje je ostao nepokretan i pravo je čudo da je uopće preživio. Sada se supruga mora brinuti za njih oboje i zarađivati za kruh na stolu.

– Sigurna sam da ovakvu budućnost nije planirao za mene, ali nemam ništa protiv živjeti je – kaže supruga.

Kratki film završava porukom: – Vaša je obitelj ta koja će platiti cijenu. Nemojte pijani voziti.

cazin.net

Podijelite članak