SVE JE OBMANA?! Rialda i Kenan bili u vezi i prije rijalitija!

Screenshot 7 900x900 750x485 1

Dva mjeseca provedena na imanju u Šimanovcima uticala su na to da Rialda Karahsahanović i Kenan Tahirović uplove u emotivnu vezu, ali zadrugarov prijatelj tvrdi drugačije.

Naime, ona je za “Star” ispričao kako su, prije ulaska u “Zadrugu 4”, Kenan i Rialda navodno bili u vezi nekoliko mjeseci, te da su se rastali, a kada su shvatili da će se oboje naći na imanju u Šimanovcima, odlučili su da taj period svog života ne spominju.

Tahirovićev brat Edin potvrdio je samo jedan dio priče, odnosno samo to da se njegov brat i pjevačica poznaju od ranije.

– Tačno je da su se Rialda i Kenan sreli na jednom od nastupa, ali mislim da tada nije bilo ništa između njih dvoje. Što se tiče nje, šta da kažem, ne znam koji je njegov tip djevojke. Ovo je prvi put da je sa pjevačicom u vezi. Iznenađen sam što je našao djevojku u rijalitiju, ali vjerovatno je pritisak zaslužan za to – istakao je on za spomenuti nedeljnik.

– On je prilično povučen, ne voli da bude u centru pažnje, zato mislim da će ga Rialda malo razdrmati. Vladimir Tomović je rekao da više neće da im se petlja u vezu i nadam se da će održati to obećanje i da će naći drugu zanimaciju.

plusonline

Prethodni članakDržava pomilovala šumokradicu i krivotvoritelja dokumenata
Sljedeći članakU ovim položajima spavaju parovi čiji će brak vjerovatno završiti razvodom