Portal 072info

Sve je spremno za „Najveću žurku na Balkanu“ – Koncert Ace Lukasa sa prijateljima u Zetri

 Sve je spremno za „Najveću žurku na Balkanu“ , koncert Ace Lukasa sa prijateljima i u Sarajevu. Ovaj koncert je dio regionalne turneje u okviru koje se Aca Lukas već družio sa publikom u Beogradu, Zagrebu i Skoplju, a 20.oktobra očekujemo ga i u dvorani Zetra u Sarajevu. Naravno Aca ne dolazi sam, njegovi vjerni pratioci su ekipa iz Folk House Banda, a tu je i imponzatna lista gostiju.

Inače organizatori koncerta, producentske kuće Sky music, Music Edition i IMPIR Komerc u tehničkom smislu obećavaju vrhunski spektakl na kome bi mogle pozaviditi i najveće svjetske zvijezde. Posebna bina koja je urađena samo za ovu priliku, te najmoderniji svjetski razglasni sistem i najsavremeniji svjetlosni i vizuelni efekti.

Aca Lukas je već rekao da mu je koncert u Zetri izuzetno bitan zbog publike: – Onog pjevača kojeg primi sarajevska publika, taj mora da zna da valja. Ovdje ne mogu da prođu foliranti, u nekim drugim mjestima možda i mogu, ali ovdje je muzički „potkovana“ publika i ona ne prima loše. Zbog te činjenice sam jako sretan, što me ljudi ovdje vole i što je uvijek je atmosfera na mojim nastupima sjajna, jer sarajevska publika zna da cijeni ono što ti radiš .

Imponzanta je i lista gostiju koji će se te noći pridružiti Aci Lukasu na stage-u Zetre. Jelena Karleuša, Mile Kitić, Šerif Konjević, Amar Gile Jašarspahić, Snežana Đurišić i Denijal Ahmetović zajedno sa Acom otpjevaće neke od njegovih duetskih pjesama, ali i svoje velike hitove.

Koncert „Najveća žurka na Balkanu“ u okviru regionalne turneje Ace Lukasa i Folk House banda, održava se 20.oktobra 2017 g. od 20 sati u Zetri. Ulaznice za ovaj spektakl mogu se nabaviti na prodajnim mjestima na Ferhadiji i Skederiji, na dan koncerta i pred dvoranom Zetra te online putem servisa http://kupikartu.ba/karte/event/2866/aca-lukas

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box