SVE SAM ČUO: Ovaj pjevač je bio svjedok afere “Mito” u Grandu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Jedan od takmičara ovogodišnje sezone za zvijezdu “Granda”, Rajo Simonović, tvrdi da je bio svjedok navodne afere Mito u “Zvezdama Granda”.

Naime, on odgovorno tvrdi da mentorka Snežana Đurišić nije tražila novac od kandidata Dušana Vukadinovića kako bi prošao u sljedeći krug takmičenja.

– Nije mjesto ni vrijeme da me pitaš to s obzirom da nam je isti mentor i da smo iz istog grada. Momka sam znao nekoliko sati prije toga, bili smo zajedno na probi i u studiju, i na snimanju čitavog dana. Bio sam prisutan sve vrijeme. Ne bih komentarisao ništa jer nije na meni da pričam o tome, znam šta je bilo i kako je bilo. Jedno je sigurno i što mogu i želim da kažem da što se mene lično tiče ništa loše nisam imao sa tom ženom. Od prvog momenta otkako je postala moj mentor, pa ni sa bilo kim iz žirija, Sašom Popovićem, uvijek su me lijepo prihvatili, dočekali, ispratili… – priča Rajo i dodaje:

– Što se mene lično tiče, nije bilo nikave riječi o novcu. Mislim da bi za ovih 20 godina da bi se dosad javio da se to dešavalo. To nije istina, bio sam tamo. Nisam bio prisutan sve vrijeme, prolazio sam iz dva navrata i nisam čuo nešto tako. Siguran sam da je Snežana rekla isto što je rekla na probi, što je jaka riječ i misao, iz koje su oni izvuki iz konteksta. Ona je svima nama na probi rekla, nama trojici: Ljudi moji, skoncentrišite se, slušajte šta vam pričam kako treba da se pjeva.

Nemojte da pevate tako po vašem, usporeno… ili što je meni rekla: Vi ste meni Crnogorci simpatični, vi imate urođeno ležerno pjevanje, vi i pričate ležerno i tako pjevate lagano i fino. Nemojte da budete lijeni u pjevanju. Morate da pjevate kako vam ja kažem, ako mislite da prođete jer ja neću da radim džabe s vama” To je jako ključna misao i rečenica: “Ja nisam došla ovdje da radim sa vama džabe” – ne “za džabe” što se para tiče, u smislu da ne gubim vrijeme jer imaju milion obaveza – rekao je Rajo za “Mondo.me”.

Podsjetimo, takmičar “Zvezda Granda” iz Podgorice, Dušan Vukadinović, nije se plasirao u dalji tok šou-programa, a njegova majka Nata Vukadinović iznijela je niz optužbi na račun pjevačice Snežane Đurišić, koja je vrlo brzo potom najavila tužbu.