Portal 072info

Sve što ovdje treba su peškir i zaštita, ali ne ona protiv sunca: Ovo je omiljena swingerska plaža u Hrvatskoj

Daleko od očiju javnosti, iza guste borove šume, u neposrednoj blizini jednog od najljepših gradova hrvatske obale, Rovinja, nalazi se plaža koja je do sada izazvala tolike kontroverze u javnosti. Unatoč tome i dalje privlači svoju skupinu turista. A sve što vam treba za ovu plažu je ručnik i zaštita, a pri tome ne mislimo na kremu za sunčanje, piše Punkufer. 

Mnoštvo hrvatskih uvala, od Istre do Prevlake, idealna su mjesta za swingere, slobodnog duha i tijela. Međutim, ističe se jedna, koja već godinama diže prašinu u javnosti, a radi se o plaži Punta Križa. Plaža je, mada raj za swingere i dalje javna rovinjska plaža, ali je na svim forumima i stranicama namijenjenima swingerskim turistima, proglašena kao “broj jedan”.  

Nastala je prije 20 godina, a do nje se dolazi preko borove šume ispresijecane puteljcima. Puntu Križu odlikuju kamenite ploče, čista razbibriga i veselje te nema mjesta zgražanju. Mnoštvo parova usred bijela dana prepuštaju se jedni drugima, vode ljubav i orgijaju, na očigled svih. Tako oni čiji je fetiš samo gledanje mogu uživati do mile volje.

punkufer.hr

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box