SVE ZA LJUBAV: U Ameriku do djevojke i to biciklom

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

rsz_sarajlija-biciklom-kod-djevojke-u-sad

Danas su neobične i rijetke, one prave i iskrene ljubavi, susrećemo se s velikim brojem tužnih i ružnih priča, ali obistini se ponekad i jedna zanimljiva priča i jedan zanimljiv događaj. Pa tako je evo i danas, na portalima objavljena i ova velika ljubavna priča.

Radi se o mladom paru, koji svoju vezu održavaju na veliku udaljenost i to na relaciji Bosna i Hercegovina – Amerika.

Mladi, Ajdin Hodžić iz Sarajeva, je ovim pokazao koliko je zaista zaljubljen u svoju djevojku i koliko daleko je spreman ići zbog nje, pa i ona stara “na kraj svijeta” za sve nas se pokazala takvom.

On se odlučio na izuzetan osjećajan, emotivan ali dosta iscrpan način doći i iznenaditi svoju djevojku. Krenut će u daljinu i to u Sjedinjene Američke Države, u grad Boise koji je od naše zemlje udaljen 6 000 km i tamo iznenaditi svoju djevojku Selmu.

Iako je sponzorisan, osiguran i obezbijeđen, vjeruje da će dvije godine veze dočekati sa svojom Selmom, te da će je svojim dolaskom i iznenaditi i pokloniti sebe. Ništa to ne bi bilo neobično da ovaj mladi momak nije odlučio do Amerike doći biciklom.

Smatra da mu najveći problem predstavlja putovanje brodom, ali kako ističe, trudit će se koliko god bude potrebno. Ova priča se samo mogla vidjeti u ljubavnim filmovima i velikim ljubavnim romanima, ali evo, ovaj mladi momak je dokazao da to postoji i u stvarnosti i da je to produkt velike ljubavi ovih mladih ljudi.

Ostaje nam svima da Ajdinu poželimo mnogo sreće u putu i da tog pravog dana stigne pred svoju Selmu, a ono što valjda naglasiti jeste da se Ajdin sprema za ovaj put još od septembra.