Portal 072info

SVE ZA LJUBAV: Zbog žene svog života smršao 125 kilograma

dijeta3_180214_twitter

Ljubavna priča i jedna osoba zasigurno vam može pružiti da sebe i svoj život dovedete u red u bilo kojem smislu. Tada, kada se zaljubite spremni ste sve učiniti za osobu koju volite u koju ste zaljubljeni, znala ona to ili ne.

Lee Jordan je zbog djevojke Beth Schwein, koja mu je bila i ostala simpatija još iz srednje škole, ponovo sreo nakon mnogo godina odvojenosti, te zbog nje smršao 125 kilograma, te mu je tada u tom trenutku ljubav spasla život.

Kako Jordan tvrdi njegovi problemi s debljinom nisu oduvijek postojali, ali sve se promijenilo u kasnim dvadesetima kada se počeo naglo debljati i tokom tog perioda dobio je čak 205 kilograma. Tvrdi da je dnevno unosio i do 12 000 kalorija.

Ipaku svemu tome sve se promijenilo kada je nakon mnogo godina ponovno sreo svoju staru ljubav iz srednjoškolskih dana, s kojom je danas u braku i zajedno vode fitness centar u Jacksonville Beachu.

“Beth me pogledala i u njezinim očima nisam vidio ništa drugo nego ljubav i prihvaćanje. Ne mogu vam opisati koliko je to moćno bilo. To mi je potpuno promijenilo život”, istakao je za CNN Jordan koji je prije samo šest godina imao ozbiljnih problema sa zdravljem, te iste su vodile ka opasnosti po život. On je bolovao od dijabetesa, plućne bolesti, apneje, visokog tlaka i holesterola.

Popatio je mnogo zbog debljine, pa je tako čak nešto više od dvije godine bio prikopčan na kisik, a liječnici su ga upozoravali da, nastavi li tako, neće živjeti duže od dvije godine.

Kako je istakao Lee jedan od razloga bio je i prekid sa Beth s kojom je kontakt izgubio odmah nakon završetka srednje škole, ali nakon mnogo godina razlog zbog kojeg se vratio u život upravo je bila Beth.

“Nikad nisam jeo manje od dvije velike pizze, nakon toga obiteljsko pakiranje čipsa, dva velika pakiranja keksa i ogromne količine sladoleda… Svoje sam emocije zakopao u hrani”, rekao je Lee koji danas ima svega 80 kilograma.

“Ljubav, prihvaćanje i podrška promijenili su me. Uz samo malo truda, možete postići puno toga”, na kraju je zaključio Jordan.

Podijelite članak