Svečano otvoren Nail studio ‘Aysun’ u Shopping centru Džananović (FOTO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NailStudioAysunIako živimo u vremenu kada je veoma teško očuvati bilo koji posao naročito ako ste privatnik, u sivilo bh. poslovanja i porazne ekonomske situacije boju nade iz godine u godinu uvodi Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ na čelu sa vlasnicom. Danas kada mnogi poslovni objekti ‘propadaju’ ili pak godinama stoje u mjestu, pohvalno je što postoje oni koji su izuzeci. Naime, riječ je o Aysun koja je, ubijeđeni smo, poznata ne samo u gradu Zenici nego i šire a koja već četiri godine uspješno posluje sa svojim salonom ‘Aysun’ na adresi Mehmedalije Tarabara bb, na drugom spratu PC Aksa u Zenici.

Iako su mnogi mislili da se ekspanzija svjetskog kozmetičkog salona zaustavlja u Sarajevu na adresi Trg Heroja 31. – Hrasno, nova proširenja njihovih salona okarakterisala su kraj ove godine. Naime, riječ je o otvorenju novog salona koji je dodatno obogatio Shopping centar ‘Džananović’ i svojim klijentima ponudio isključivo najkvalitetnije i svjetske usluge i tretmane, a koji su svojim cijenama prilagođeni bh. standardima. Novi salon pod nazivom ‘Nail studio AYSUN’ ugodno se smjestio u Shopping centar ‘Džananović’ i to odmah do DM-a, a kako govori njegov naziv isti je namijenjen uglavnom uređivanju noktiju i ruku. Mnogi će se složiti da je ‘Aysun’ brend koji je postao poznat prvenstveno zahvaljujući profesionalnom osoblju i prihvatljivim cijenama, ali svakako da su za kratko vrijeme postali omiljeni kod onih koji brinu o svome izgledu zahvaljujući što prate svjetske trendove. Da svojim cijenama nastoje da se približe onima koji žele koristiti njihove usluge, pokazatelj su cijene kojima su danas svjedočili mnogobrojni posjetioci u novom salonu Shopping centra ‘Džananović’.

Naše ekipe zatekle su veliki broj onih koji su došli da uživaju u svjetskim uslugama a čije su cijene prilagođene dubini bh. novčanika, te nisu krili oduševljenje što se Aysun odlučio ponuditi vrhunske usluge uređivanja noktiju i ruku na ovoj atraktivnoj lokaciji.

Kako je to izgledalo na otvorenju Nail studija ‘Aysun’ pogledajte u fotogaleriji.

[flagallery gid=118]