SVEČANO OTVOREN NOĆNI KLUB EKOR: Denial fascinirao Zeničane (FOTO)

SVEČANO OTVOREN NOĆNI KLUB EKOR: Denial fascinirao Zeničane (FOTO)
FOTO: Benjamin Hazić
FOTO: Benjamin Hazić
FOTO: Benjamin Hazić

Veliko svečano otvorenje Noćnog kluba ‘Ekor’ na trećem spratu Robne kuće Zeničanka konačno je sinoć osvježio noćni život svih Zeničana. Naime, kao što je od ranije poznato da u Zenici trenutno postoji samo jedan objekat u kojem bi Zeničani mogli potražiti odmor i spas od životnih problema u danima vikenda što uistinu predstavlja minimalnu ponudu, konačno je sada ovaj izbor proširen. Tako u Robnoj kući ‘Zeničanka’ na trećem spratu prkosi Noćni klub ‘Ekor’ sa 960 kvadratnih metara a koji je spreman obezbijediti veliki broj muzičkih dešavanja  za sve Zeničane i goste iz drugih bh. gradova.

Sinoć je upravo u Noćnom klubu ‘Ekor’ povodom svečanog otvorenja nastupio pobjednik pete sezone šoua „Zvijezda možeš biti ti“ Denial Ahmetović iz Kaknja. U do posljednje ispunjenog mjesta Noćnog kluba ‘Ekor’ pjevali su se najveći hitovi u interpretaciji ovog Kakanjca, a valja istaći kako je ovo prvi Denialov solistički nastup u Zenici nakon pobjede što je mladom Ahmetoviću bio izazov više.

Provod koji je trajao do sitnih sati zasigurno obećava da će se na trećem spratu Robne kuće Zeničanka dešavati isključivo najbolji provodi u gradu, a špekuliše se kako bi slijedeći nastup mogao biti uveličan dolaskom Adila ili pak popularne grupe Allegro band, međutim, informaciju o tome ko će zvanično nastupiti pred zeničkom publikom saznat ćemo uskoro.

Pored Deniala Ahmetovića, zeničku publiku zabavljali su Dženana Džidić, nekadašnja učesnica šoua TV OBN „Mojih 5 minuta“, Munir Durmiš kao i DJ EDWIN koji su  također oduševili stotine prisutnih.

Kako je to sve izgledalo na svečanom otvorenju pogledajte u fotogaleriji, a preostali dio velikog broja fotografija sa otvorenja potražite na našoj Facebook stranici, klikom OVDJE.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica