Svečano otvoren Salon ljepote “Tajna”: Kvalitet i ljubaznost, uz usavršene vještine! (FOTO)

U Zenici je danas otvoren Salon ljepote “Tajna”, a svečanosti ceremonije otvorenja najmodernijeg salona u gradu prisustvovale su brojne zvanice.

Svi oni čestitali su vlasnici salona Ajni Bajrić na otvorenju salona, koji svojom uređenošću, ali i brojnim uslugama koje nudi, nikoga od prisutnih nije ostavio ravnodušnim.

Svečano je salon proglasio otvorenim i presjekao vrpcu Ajnin brat Ismet, nakon čega je uslijedio obilazak salona i prigodno druženje.

Inače, ovaj salon, koji se nalazi u najmodernijoj zgradi i na najljepšoj adresi u gradu, pravo je mjesto za sve one koji traže kvalitet, ljubaznost, ugodnost i zasluženu pažnju, uz usavršene vještine.

-Ugodna atmosfera, raspoloženo osoblje, lijep ambijent, te prije svega veliki broj zadovoljnih mušterija, naša je misija i ono čemu ćemo posvetiti posebnu pažnju u našem radu. Uvjereni smo da će salon odgovoriti svim zahtjevima naših mušterija, te da će svi oni zadovoljni napustiti salon i opet nam se vraćati – kazala je vlasnica Ajna Bajrić.

Vlasnica salona Ajna Bajrić, inače dobitnica brojnih priznanja i vlasnica mnoštva certifikata koji su garant stručnosti i profesionalnosti u dosadašnjem radu!

Inače, salon nudi brojne usluge poput japanskog iscrtavanja obrva – microblading, puder obrve – PMU, profesionalno šminkanje, dermapen, plasma pen, ultrazvučna špatula, dubinsko čišćenje lica, masažu i dermoterapiju lica, nadogradnju trepavica, maderoterapiju, relay masažu, nadogradnju noktiju, geliranje, manikuru i pedikuru, depilaciju voskom i šećernom pastom, čupanje i farbanje obrva, razne vrste pletenica…

Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do subote, od 10 do 18 sati, a nalaze se na izuzetno atraktivnoj lokaciji u ulici Mujagića sokak na broju 15, odnosno, u novoizgrađenoj zgradi “ZEVAL” na Bulevaru.

Za sva vaša pitanja, dostupni su i putem oficijelnog Facebook i Instagram profila, a možete ih kontaktirati i na broj telefona 061 966 882!

U nastavku pogledajte samo djelić atmosfere sa svečanosti otvorenja salona.

Prethodni članakIgračke iz vremena bivše Jugoslavije: Pripremale djecu za nove i veće životne avanture
Sljedeći članakKako uštedjeti do 20 odsto goriva