SVEČANO OTVORENA LJETNA BAŠTA HB CLUBA: Koke priredio pravi dernek (FOTO)

IMG_9041Sinoć je upriličeno dugo očekivano svečano otvorenje ljetne bašte HB Cluba, a koje će u svom narednom periodu ponuditi dosta dobrog provoda kako Zeničanima tako i gostima iz drugih bh. gradova. Tako je čast da ovu ljetnu baštu otvori pripala legendarnom Semiru Ceriću Koketu koji je do sada svojim nastupima u ovom klubu pokazao da je najomiljeniji zeničkoj publici, čime se Club HB i vodio kada je odlučivao koga pozvati.

Pored toga što je Koke veoma cijenjen od strane Zeničana, oduvijek je slovio za pravog pjevača ukoliko želite da priredite pravi dernek, a što je i sinoć učinio. Dobra atmosfera, prelijepi ambijent ljetne bašte, pažljivo odabrani repertoar okarakterisali su otvorenje ljetne bašte impresionirajući mnogobrojne goste, a sve navedeno samo je uvertira za predstojeće događaje u HB-u.

Ulaz koji je bio slobodan također je još jedan od pokazatelja profesionalnosti i ozbiljnosti kluba koji je do sada uvijek pažljivo donosio odluke kako o gostima-pjevačima, tako i o cijenama ulaznica te sinošnji besplatni ulaz poklanja svima onima koji vole doći i uživati u HB Clubu. Djelić atmosfere donosimo vam u fotogaleriji Benjamina Hazića, a fotografije uskoro očekujte i na našoj Facebook stranici.