SVEČANO OTVORENJE: Denial Ahmetović u Noćnom klubu EKOR – III sprat

SVEČANO OTVORENJE: Denial Ahmetović u Noćnom klubu EKOR – III sprat

Denial

Nakon što su svojim korektnim odnosom prema gostima već postojećeg Restorana Ekor u Robnoj kući Zeničanka pokazali da uistinu svoj posao ugostiteljstvom vrše izuzetno kvalitetno i predano, odziv gostiju i zainteresovanih da u ugodnom ambijentu provedu svoje slobodno vrijeme inspirisao je Ekor d.o.o. Zenica da svim gostima poklone nešto novo i kapacitetnije.

Naime, na III spratu Robne kuće Zeničanka prostire se veliki prostor od 960 kvadratnih metara na kojem se vrše pripreme za veliki noćni klub koji će uskoro biti svečano otvoren i dostupan svim Zeničanima i gostima iz drugih gradova. Profesionalnost i ozbiljan odnos prema ovom poslu dokazuje i zvijezda večeri koja će upotpuniti svečano otvorenje Noćnog kluba Ekor na trećem spratu Robne kuće Zeničanka budući da će sve goste zabaviti osoba koju je podržala cijela BiH, regija i svijet. Riječ o pobjedniku pete sezone showa “Zvijezda možeš biti ti”, popularnom Denialu Ahmetoviću iz Kaknja, koji će sve prisutne počastiti dobrom i kvalitetnom muzikom što mora rezultovati nezaboravnim provodom. 

Provod kakav je ovom gradu duže vrijeme nedostajao nastojat će obezbijediti uposlenici iz tradicionalne zeničke firme Ekor, a vama ne preostaje ništa drugo nego definitivno postati stalni posjetioci ovog kluba koji će vam ponuditi bogat muzički program sa velikim imenima naše estradne scene. 

Cijena ulaznice iznosi 5,00 KM, a rezervacije se mogu izvršiti na broj telefona: +387 61 690 960.

Vidimo se na svečanom otvorenju Noćnog kluba Ekor, 11. maj 2013. godine u 20.00 sati, III sprat Robne kuće Zeničanka sa 960 kvadratnih metara prostora!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

POVEZANE OBJAVE