Svečano otvorenje ljetne bašte HB Cluba uz Semira Cerića Koketa (06.07.)

Svečano otvorenje ljetne bašte HB Cluba uz Semira Cerića Koketa (06.07.)

HB KOKE

Povodom renoviranja i uređivanja clubske bašte, najpopularniji zenički klub 'HB' odlučio je unijeti inovaciju u noćni život Zeničana tokom ljetnih dana. Naime, ovo ljeto 'HB' odlučio je dočekati u novom ruhu i sa još ljepšim ambijentom, tako su svoj eksterijer odlučili preurediti i učiniti ljepšim i ugodnijim mjestom za užitak. 

Sva najveća dešavanja poput koncerata, organizovanja partija i drugih sličnih dešavanja desit će se kako ste to i navikli u HB-u, ali od ovog ljeta u velikoj ljetnoj bašti koja svojom prijatnom atmosferom definitivno neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Povodom navedenog, vlasnik objekta HB Cluba odlučio je svojim posjetiocima prirediti pravi muzički spektakl i to organizovanjem koncerta Semira Cerića Koketa. Obzirom da je Koke do sada stekao veliko poštovanje od strane vlasnika ali i gostiju klubu, te bilježi neprevaziđene rejtinge posjećenosti u HB-u, upravo njemu pripala je čast da otvori ljetnu baštu.

Veliki spektakularni koncert uveličat će i besplatna ulaznica, a što je još jedan od pokazatelja ozbiljnosti organizacije kako koncerta tako i poslovanja HB-a, koji na taj način žele počastiti svoje vjerne goste. U sklopu ljetne bašte, pored dosadašnje ponude hrane i pića otvara se i Fast food 'BRZOGRIZ HB' koji će mnogobrojnim gostima ponuditi veliki izbor jela sa roštilja po pristupačnim cijenama.

Dovoljno je razloga da prisustvujete nesvakidašnjem muzičkom spektaklu koji će se upriličiti povodom otvorenja ljetne bašte Cluba HB i to su subotu, 06. jula. Vidimo se u HB-u i ne zaboravite, ULAZ JE BESPLATAN, a rezervacije stolova možete izvršiti na broj telefona +387 62 168 133.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS