Portal 072info

Svečano otvorenje modernog objekta ‘Caffe bar IR 1’

Već dobro poznati sinonim za najbolju nargilu u zeničkoj regiji, Caffe bar IR, sutra će u 12 sati svečano otvoriti vrata za prve goste novouređenog objekta “Caffe bar IR 1” na adresi Talića brdo na broju 11.

Radi se o prostoru nekadašnjeg BM radija, koji je uređen po svjetskim standardima a čiji enterijer i atraktivna lokacija nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pored uvijek ljubaznog osoblja i neodoljivog ambijenta koji će posjetioce odvesti u svijet čarolije i predivne atmosfere, brojne posjetioce očekuju najkvalitetnije nargile AMY DELUXE.

Iz “Caffe bara IR” vjeruju da će i ovaj moderno uređeni objekat, baš kao i onaj kod Prve gimnazije, postati omiljeno mjesto Zeničana u kome će uživati zaboravljajući na svakodnevni stres i probleme.

– Pored brojnih objekata ovog tipa, mi se potpuno izdvajamo od ostalih te ćemo nastojati osvojiti srca svih ljubitelja nargila kao što je to bilo i do sada na lokaciji kod Prve gimnazije – poručili su iz IR-a.

OTVORENJE LJETNE BAŠTE

Osim otvorenja novog objekta “Caffe bar IR 1”, sutra će svečano sa radom početi i ljetna bašta “Caffe bara IR” na Bulevaru kod Prve gimnazije.

Podijelite članak

Počitajte još

Caffe nargila bar IR: Uživajte u moderno uređenim ljetnim baštama (FOTO)

Redakcija

Caffe baru IR u Zenici potrebni radnici

072info

ZENICA: U nedjelju turnir u bilijaru, prijave u toku!

Redakcija