Portal 072info

SVI IŠČEKIVALI SVADBU: Dijamant sreću traži u drugom zagrljaju?

dzeko

Astrologinja Azra Dramalija izradila je natalne karte poznatoj manekenki Amri Silajdžić i nenadmašivom reprezentativcu Edinu Džeki. Akcenat je stavila na njihovu vezu. Pročitajte kako planete utiču na ovo dvoje ljudi, njihove osjećaje i vezu u kojoj su se našli

Najpoznatiji bosanskohercegovački jet seteri i miljenici medija. S najvećom pažnjom se promatra ljubavna veza jednog od najpoznatijih BH parova. Vole jednake aktivnosti, sportove i način preživljavanja slobodnog vremena.

Skoro jednakog temperametna, ovo dvoje uspješnih ljudi se zadovoljivo slažu. Harmoniju i sklad veze narušavaju Edinove česte promjene raspoloženja, unutrašnja previranja i psihička lutanja. Sklon promjenama interesa, prečesto u Amri vidi samo prijateljicu, a ne partnerku.

Ona ga obasipa nježnom i istančanom ljubavi, to joj donosi pozitivne poene i vodstvo u vezi. Upravo ljubavna pretjerivanja do kojih dolazi s njene strane, motiviraju njegovu nestalnu i prevrtljivu prirodu da istraje u vezi. Ona se ponekad osjeća zanemarenom, u tim momentima pribjegava samosažaljenju, koje kod njega potakne ljubavnički angažman, te na taj način popravlja njeno raspoloženje.

Veza je mirnijeg karaktera, ćudljivije prirode i prepuna nedorečenih postupaka ili planova. Mala povezanost i atrakcija među njima, mogu dovesti do raspada veze i „Dijamanta“ natjerati da ljubavnu sreću potraži u nekom drugom zagrljaju.

 senzacija.ba

Podijelite članak