SVI KOMENTARIŠU NJENO LICE: Dada Mešaljić zbunila Sašu Popovića

SVI KOMENTARIŠU NJENO LICE: Dada Mešaljić zbunila Sašu Popovića

Veliko iznenađenje ove subote u „Zvezdama Granda“ bilo je pojavljivanje bivše učesnice Dade Mešaljić koja je došla da bodri svoju prijateljicu Aleksandru Ivanov koja se trenutno takmiči.

Iako je došla samo kao podrška, Dada Mešaljić ni sada nije uspjela da sakrije tremu sa kojom se borila u čuvenoj sobi emocija.

-Ovde je Aleksandrina drugarica iz takmičenja. Znam da te je Saša odmah prepoznao! Dada Mešaljiić ovdje – rekao je Voja Nedeljković, a pjevačica ga je pozdravila osmijehom.

-Pozdrav Dado, kako si?- upitao je voditelj, a Mešaljićeva je odgovorila kratko i jasno.

-Pa loše – iznenadila je Dada odgovorom.

-Je l’ si to ti Dado?! – našalio se Saša Popović, a pjevačicin odgovor nasmijao je sve.

-Jesam, bez šminke, bez šminke! Sočiva sam stavila – rekla je Zvezda Granda koja je prirodnim izgledom sve oduševila, a potom otkrila da uživa u roditeljstvu, ali i da je njena kćerkica super što je izmamilo osmijehe članova žirija na čelu sa Sašom Popovićem.

S obzirom da je njena prijateljica osvojila svih sedam glasova žirija, Dada je poskočila od sreće.

-Ne takmičim se, danas sam samo podrška mojoj Caki, ali je trema podjednako velika kao da sam u takmičenju. Baš se tresem, kako sam zakoračila na parking baš sam u šoku – iskrena je Dada koja ne krije da joj je trema veliki problem i da bi je sigurno imala da se ove sezone takmiči.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica