Svi obožavaju ovaj horoskopski znak, ali jedna njegova osobina će vas zaprepastiti

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Strijelčevi su neumorni u traženju novih i uzbudljivih iskustava. Često spontano donose odluke i ne razmišljaju o posljedicama koje mogu da slijede. Međutim, jedna njihova osobina zaprepašćuje sve.

Strijelčevi su skloni tome da varaju partnere, ali nekad ne samo sa jednom osobom, već sa više njih, što je zapanjujuće. Ovo je velika zagonetka za sve one koji ih poznaju, svi se pitaju kako to postižu. Oni su dobri i u prikrivanju tragova.

ČITAJ JOŠ:  Da li joj je stalo do vas kao partnera?

Njihov bezbrižan stav i avanturistički duh privlači druge ljude. Ono što iznenađuje je to da će biti iskreni sa ljudima sa kojim varaju partnera i reći će im otvoreno zašto su se odlučili na prevaru.

Strijelčevi varaju iz potrebe za novim uzbuđenjem, onda kada nestane entuzijazma u vezi, ali se i vraćaju partnerima posle prevare, jer su tada puni energije zbog postignute doze uzbuđenja. Oni jednostavno tako funkcionišu.

GODISNJICA
MARKETING