SVI STE POZVANI: U Zenici spektakularno otvorenje Astra Casina (15.05.)

Podijelite vijest
Sponzorisana objava

Kako smo ranije najavili, Zenica će nakon dugo iščekivanja konačno biti domaćin spektakulranog otvorenja Astra Casina. Nakon Sarajlija koje su se uvjerile u profesionalnost Astra Clubova, došao je red i na sve Zeničane i Zeničanke koji uživaju u zabavi na evropskom nivou.

U strogom centru grada, u ulici Londža 77, 15. maja sa početkom u 18.00 sati najavljeno je svečano otvorenje Astra Cluba, gdje sve posjetioce pored sjajne live svirke Gorda Dizdarevića Grka očekuje besplatna konzumacije hrane i pića. Osim navedenog, svi posjetioci dobiće na poklon vaučer za igru u iznosu od 10 KM, a što je još jedan od pokazatelja profesionalnosti i svjetskih standarda ovog cluba.

Astra Club poziva sve zainteresovane da dođu na otvorenje, uvjere se u koncept koji će pomjeriti granice ove vrste zabave, a koji će svojim ljubaznim osobljem i najsavremenijim aparatima za igre na sreću postati vaše omiljeno mjesto za zabavu u gradu.

Brojna iznenađenja uz muziku uživo, vrijedne nagrade, ugodan ambijent gdje ćete uz razne igre na sreći i ugodnu zabavu zaboraviti na vaše svakodnevne probleme očekuju vas u Astra Clubu, na adresi Londža 77.

Vidimo se u petak, 15. maja, sa početkom u 18.00 sati!

[flagallery gid=533]