SVI STE POZVANI: U Zenici spektakularno otvorenje Astra Casina (15.05.)

SVI STE POZVANI: U Zenici spektakularno otvorenje Astra Casina (15.05.)
Sponzorisana objava

Kako smo ranije najavili, Zenica će nakon dugo iščekivanja konačno biti domaćin spektakulranog otvorenja Astra Casina. Nakon Sarajlija koje su se uvjerile u profesionalnost Astra Clubova, došao je red i na sve Zeničane i Zeničanke koji uživaju u zabavi na evropskom nivou.

U strogom centru grada, u ulici Londža 77, 15. maja sa početkom u 18.00 sati najavljeno je svečano otvorenje Astra Cluba, gdje sve posjetioce pored sjajne live svirke Gorda Dizdarevića Grka očekuje besplatna konzumacije hrane i pića. Osim navedenog, svi posjetioci dobiće na poklon vaučer za igru u iznosu od 10 KM, a što je još jedan od pokazatelja profesionalnosti i svjetskih standarda ovog cluba.

Astra Club poziva sve zainteresovane da dođu na otvorenje, uvjere se u koncept koji će pomjeriti granice ove vrste zabave, a koji će svojim ljubaznim osobljem i najsavremenijim aparatima za igre na sreću postati vaše omiljeno mjesto za zabavu u gradu.

Brojna iznenađenja uz muziku uživo, vrijedne nagrade, ugodan ambijent gdje ćete uz razne igre na sreći i ugodnu zabavu zaboraviti na vaše svakodnevne probleme očekuju vas u Astra Clubu, na adresi Londža 77.

Vidimo se u petak, 15. maja, sa početkom u 18.00 sati!

[flagallery gid=533]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica