Portal 072info

Svi znamo što žele žene, no evo što muškarci žele u vezi!

Magazini su stalno puni savjeta i teorija o tome što žene žele od muškaraca i veze. No, rijetko kad se netko zapita što muškarci žele od žena. Portal Mind Body Green nabrojio je sedam stvari koje muškarci žele u vezi…

1. Žele biti vaši junaci

Žele biti vaš Supermen ili se barem tako osjećati. Ništa im nije privlačnije od žene koja im pruža osjećaj nepobjedivosti.

 

2. Prihvaćanje

I oni žele biti prihvaćeni i voljeni onakvi kakvi jesu. Žele da ih volite i onda kada rade sitne, iritantne i pogrešne stvari.

 

3. Žele objašnjenja

Muškarci mrze kad ne znaju zašto se ljutite. Objasnite im, ne ostavljajte iza sebe taj neugodni misterij jer nema smisla.

 

4. Gledaj, ne diraj!

Svaki frajer pogledat će zgodnu ženu kada prođe kraj njega. Odmjeravanje i potvrda da se radi o lijepoj ženi ne znače da želi seks s njom.

 

5. Komunikacija

Žele da im direktno govorite ono što vas muči. Žele to jasno. Ako treba, žele da im slovkate.  Dobit ćete sretnog i zahvalnog dečka, spremnog podjednako tako komunicirati.

 

6. Zajedničko vježbanje

Žele od vas znoj. Svaki muškarac misli da je žena koja vježba i znoji se zapravo seksi. Djetinjasti strah da vas muškarac ne vidi bez šminke i frizure je jadan. I neprivlačan.

 

7. Svatko ima svoj život

Svaki muškarac želi biti sretan u vezi, no ne želi da ste vi sve što ima, ni obrnuto. Frajeri vole žene sa svojim životom – poslom, prijateljima i hobijima. Vlastiti identitet jako cijene, a tako je i kod boljih im polovica.

 

 

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box