SVIRKE KOJE NE SMIJETE PROPUSTITI: Apple band oduševljava svojim nastupima (FOTO)

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Popularni zenički Apple band u posljednje vrijeme postao je veoma tražen, bilo da je riječ o privatnim zabavama, proslavi praznika ili pak vjenčanjima. Mladi Zeničani svojim jedinstvenim repertoarom i interpretacijama uistinu oduševe sve one koji imaju priliku da ih slušaju, a spoj mladosti i dugogodišnjeg iskustva u muzici recept je dobrog uspjeha ovog zeničkog benda.

Naime, bend sačinjavaju klavijatura i vokal Eldin Karahodža, klavijatura Almir Ganić, bubanj Haris Zajimović, bas gitara Oliver Buzuk, te učesnik aktuelne sezone najpopularnijeg takmičenja ‘Zvezde Granda’ mladi Benjamin Kermo.

Ozbiljnost, odgovornost, uvijek aktuelan i bogat repertoar, pristupačne cijene i dugogodišnje iskustvo u svijetu muzike garant su kako će Apple band ispuniti vaša očekivanja. Uvjerite se i vi u kvalitet i pogodnosti, obezbijedite sebi odličnu zabavu uz jedinstvene momke iz benda, kontaktirajte ih na brojeve telefona 061 448 102 i/ili 061 875 422.

Apple band je sinoć bio odgovoran za odličan provod zeničke javnosti u Pansionu Fontana, a gdje su kako to obično biva na njihovim nastupima oduševili mnogobrojne posjetioce. Česti angažmani i pozivi na svirke samo su jedan od pokazatelja da će ovaj band odgovoriti svim vašim zahtjevima, stoga ih kontaktirajte već sada.

U nastavku donosimo dio atmosfere sa sinošnjeg provoda u Fontani, a gdje su za odličan provod bili zaduženi upravo momci iz Apple banda… Uživajte u fotografijama našeg fotografa Adisa Alića…

[flagallery gid=514]