Portal 072info

Svjetski, a naši: Hiljade Zeničana napravilo nezaboravnu feštu uz domaće muzičke zvijezde (FOTO-VIDEO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Petnaesta festivalska noć Zenica Summer Festa, donijela je spektakularan koncert zeničkih muzičkih zvijezda, koje su svojim pjesmama oduševile više hiljada Zeničana.

Ljubitelji muzike, dobre zabave, veselih nota, uživali su u velikom koncertu zeničkih najboljih muzičkih zvijezda rock, narodne pjesme i neprikosnovenog sevdaha.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Saša Domuz poznat po svom rock repertoaru, otvorio je večerašnji  događaj. Pravo iznenađenje uslijedilo je nakon nastupa Saše, kada je na bini sa rock i dance muzikom publici se predstavila Nusreta Kobić, daleko poznata po sevdahu.

Ipak, Zeničani i Zeničanke najviše su pjevali uz Mirzu Šuta i Nihada Fetića Hakalu. Kompletan Trg Alije Izetbegovića bio je pun posjetitelja.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

„Zaista, čast i zadovoljstvo je nastupati pred svojom domaćom publikom. Uvijek je izazov ovdje pjevati i zato ću dati sve od sebe, jer ova publika to i zaslužuje. Zahvalio bih se organizatoru Zenica Summer Festa, na odličnoj organizaciji i nadam se da će nastaviti sa sličnim događajima”, rekao je za portal Zenicainfo.ba, Nihad Fetić Hakala.

Mix repertoar ponudio je publici aktuelne hitove Hakale, Mirze Šuta, Saše Domuza, uz neprikosnovene interpretacije rock muzike i sevdalinki Nusrete Kobić, te Hasibe Agić. Rima bend je bio muzička pratnja za rock, sevdah i narodnu muziku, čime su pokazali svoj talenat za različite muzičke pravce.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Bila je ovo noć za pamćenje u kojoj se za svakoga pronašlo nešto, a već sutra nas očekuje nastavak programa, kada će pred zeničku publiku, nastupiti primadonasevdaha i narodne muzike, Hanka Paldum.

Podijelite članak
  • 73
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Zeničanin sa robotskom rukom: Motiv za život

072info.com

ZENICA: Humanitarni bazar za Amana Karića

072info.com

DRAMA U ZENICI: Usred noći u kući ranio dvije osobe, policija traga za akterom

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6