SVJETSKI HIT: Kako je šef policije održao lekciju internetskim trolovima

Podijelite vijest

šef policijeDavid Oliver šef policije u Brimfieldu, odlučio se obračunati s internetskim trolovima.

Oliver je na Facebook stranici policije objavio status u kojem se osvrnuo na tragediju u srednjoj školi “Franklin Regional” u kojoj je izbodeno 20 učenika.

Njegov status ubrzo su napali trolovi nizom neprimjerenih komentara, uvreda i svađa. Većina njih već je obrisana, ali Oliver je odlučio očitati lekciju onima koji su iskoristili tragediju za prepucavanje i vrijeđanje.

“Ako mi odrasli ne naučimo kako prestati biti ljut, vrijeđati druge i svađati se prvom prilikom, kako možemo očekivati da se naša djeca ponašaju drugačije? Garantiram vam, ako ste vi internetski trol, uvijek ljut i mrzite ljudsku rasu, djeca oko vas neće se ponašati drugačije od onoga što vi predstavljate. Moramo biti primjer za one koji još uvijek rastu. Odrasli se moraju ponašati kao odrasli. Ne postoji savršena politička stranka, ne postoji savršen način da ogulite bananu, ne postoji savršena osoba. Odrasli ljudi koji se međusobno vrijeđaju djecu u našem društvu izlažu stresu i ljutnji… U slučaju ovog groznog incidenta u srednjoj školi, ušutite i pustite ljude da tuguju. Budite uz njih, ali ušutite ako nemate ništa korisno za reći”, napisao je Oliver na Facebooku.

Ovaj šef policije poznat je po tome da često koristi Facebook kako bi se osvrnuo na svakodnevne policijske dogodovštine, ali i one koje ipak ne spadaju u njihovu domenu.

index.hr