Portal 072info

Tajna golih grudi: Evo šta muškarci prvo pomisle kada ih vide

Ne postoji muškarac koji ne voli grudi, zar ne? Ipak, mnoge pripadnice ljepšeg spola su po pitanju svojih aduta nesigurne i često se pitaju šta muškarcu prolazi kroz glavu kada ih prvi put vidi.

Na društvenoj mreži Redit muškarci su pozvani da odgovore na jednostavno pitanje – šta prvo pomisliš kad se ona prvi put skine?

Muškarci su, naravno, presretni! Svi koji su se izjasnili o temi su se saglasili da im kroz glavu prolaze samo pozitivne misli, a veličina i oblik grudi prestaje da bude bitan.

Kada je reč o puš-ap grudnjacima, muškarci kažu da su svjesni činjenice da ih oni čine oblim i podignutijim, ali pošto takav model nosi svaka druga žena, prava im je misterija kako grudi izgledaju bez potpore i odjeće.

foto: thinkstock

Muškarci su se izjasnili i o silikonskim grudima i, naravno, prepoznaju ih i prije nego što skinete grudnjak. Muškarci kažu da silikonske grudi najčešće viđaju u pornićima, ali im nije moguće podvaliti silikon kao prirodne grudi. Jednostavno su svjesni da su drugačijeg oblika i kažu da im nisu zanimljive kao prirodne grudi.

“Drage dame, opustite se i pokažite nam ih. Svesni smo da ste različite i u tome jeste čar. Grudi su same po sebi kao sladoled dečaku i zaista nije važno kakvog su oblika i veličine“, glasi jedan od muških komentara.

b92

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box