Portal 072info

Tajni recept “Zvezda Granda”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kao i svake subote najbolja zabava zagarantovana je od 20h i muzički show Zvezde Granda na OBN TV

zg-gledanost-05-11-2016

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Zvezde Granda iz subote u subotu pronalaze tajne sastojke kada je gledanost u pitanju. I prošla subota, 05.11.2016. pokazala je da gledaoci u Bosni i Hercegovini povjerenje poklanjaju OBN TV i Zvezdama Granda koje su bile ubjedljivo najgledaniji tv sadržaj sa ostvarenim rezultatom: AMR 16,65% i SHR 35,85%.

I ako su Zvezde Granda najgledaniji tv format u regionu, bitno je i ono što ostane poslije uspješne sezone. A ”Zvezde Granda” poslije deset uspješnih sezona stvorile su velike pjevače na sceni. Tako da žiriju neće biti lako i u subotu, 12.11.2016. odabrati najbolje za prolaz u drugi krug jer i trema i prvo pojavljivanje na grandioznoj sceni ne idu u prilog kandidatima da se predstave u što boljem izdanju i svojom izvedbom osvoje žiri.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tajanstveni član žirija će se u novom izdanju postaviti kao zaštitnik kandidata te će na samom početku doći u sukob sa Draganom Stojkovićem Bosancem. Ani Bekuti će proraditi majčinski instinkt te će od JK i Marije dobiti nadimak „alama“. Njih dvije će i Viki počastiti nadimnom „veliki meki“. Lukas će takođe dobiti nadimak ali ne od JK i Marije već od tajanstvenog, koji će ga nazvati „gospođom Lukas“.

Ko ove sedmice prolazi dalje, šta treba da posjeduje jedna zvijezda saznat ćete ako budete uz program OBN TV 12.11.2016. od 20:00.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME