AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Pravi šou u “Zvezdama Granda” napravili su Žarko Madžić (25) iz Beograda i Tamara Radmilović (32) iz Novog Sada, ali najveće zasluge otišle su prvom takmičaru.

Kada je Nemanja zapjevao prvu pjesmu “Da si tu” Aca Pejovića, činilo se da je riječ o još jednom klasičnom, kako bi JK rekla “dosadnom” nastupu u takmičenju, ali kako je duel tekao postajalo je sve zanimljivije. I dok se njegova “protivnica” borila sa numerama “Crveni lak” i “Polje jagoda”, dotle je Žarko sa numerom “Ti lutko moja” napravi haos. Skinuo je jaknu, zapjevao Šašićev hit, zaplesao i odmah razgalio cijeli žiri.

“Što je dobar frajer”, vikala je Jelena Karleuša, pa nastavila da se pita: “Šta je ovo?”.

Na kraju duela, žiri je bio složan 5:1 u korist prvog takmičara koji je odmah pokupio simpatije za izgled. Direktor Granda pohvalio je Nemanjinu transformaciju i objasnio da je samo jednim potezom “kupio” žiri.

“Kad si skunuo tu jaknu, vidio sam uzbuđenje u žiriju”, rekao je Saša Popović, a Dragan Stojković Bosanac poručio mu je da po kazni odmah obuče jaknu i da se zakopča jer svi gledaju u njegove mišiće, na šta je, priznaje, ljubomoran.

“Ti si stvarno večeras bio na nivou zadatka. Stajling ti je fenomenalan, i ja ću od sutra početi da treniram. Bravo, napreduješ i pjevački”, rekao je Bosanac, dok je za “curicu” Tamaru dodao da, ipak, ne može ništa da kaže.

Karleuša nije krila oduševljenje njegovim izgledom i nastupom, te nije štedjele riječi hvale.

“Sitnice te dijele da budeš zvijezda i da budeš ništa. Upravo rad i trud će te dovesti do onoga što želiš. Ti stvarno izgledaš kao holivudski glumac Džejms Momoa, prelijep, prezgodan, talentovan. Po prvi put ovde može ozbiljno da se desi da dobijemo jednu zvijezdu”, prokomentarisala je Jelena.

“Mislim da svu zahvalnost duguješ mentoru”, dodala je Viki Miljković, dok je Saša rekao da treba da kaže “hvala Popoviću što ga je vratio u takmičenje”.
Sale Tropiku čestitao mu je na prolasku u četvrti krug, pa objasnio da je i njegova takmičarka bila vrijedna i uporna, te je tokom karantina naporno radila za nastup u “Zvezdama Granda”.

“Žao mi je što si ispala, bar joj dajte aplauz”, rekao je Sale, što je publika i učinila.

grand.online