Taksista vukao tijelo više od kilometra

20211009185052 685260
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Tijelo muškarca, starog između 55 i 60 godina, koje je nađeno prošle noći kod Glavne pošte u Beogradu, tu je dospijelo tako što ga je taksi vozilo “vuklo” još od, preko kilometar udaljene, Kanadske ambasade.

Ovaj bizaran slučaj zapanjio je i policiju i tužilaštvo, koji istražuju kako se sve to dogodilo, jer na taksi vozilu nema nikakvih oštećenja, a taksista tvrdi da nije osjetio ništa neobično dok se kretao, kako je utvrđeno, propisnom brzinom.

Taksisti je određeno zadržavanje do 48 sati, jer se provjeravaju sve okolnosti slučaja, rečeno je Tanjugu u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

U trenutku kada su ga prolaznici pronašli, muškarac je još davao znake života.

Sumnja se da je riječ o beskućniku, jer kod sebe nije imao nikakva dokumenta i bio je neuhranjen.

Pregledom kamera, policija je utvrdila da je do kontakta ovog muškarca i taksi vozila došlo u ulici Kneza Miloša, ispred broja 74, između prve i druge kolovozne trake, iz pravca Mostara ka Londonu.

Vjeruje se da je taksi vozilo vuklo tijelo muškarca do ugla Kosovske i Takovske ulice, a zatim je taksi nastavio vožnju.

Kako se sve dogodilo utvrdiće dalja istraga.

GODISNJICA
MARKETING