TANJA SAVIĆ OTKRIVENA: Veza sa bh. političarem trajala mjesecima!

tanja savic 86 750x656 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Tanja Savić,  bila je u vezi sa gladonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Naime, Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama “Paparaco lova” rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim političarem. Voditeljica je ispričala čak i detalje ljubavi koju pjevačica strogo krije od javnosti.

– Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gdje su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime – izjavila je ona.

Naime, Tanja je navodno bila u “šemi” sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, u trenutku kada je imao djevojku i kada je planirao vjenčanje. Izvor blizak političaru iz Bosne ispričao je detalje njihove navodne romanse.

Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri mjeseca od tada. Kako je pjevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo djecu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do posljednjeg trenutka, kada su poslije nekoliko mjeseci odlučili da se više ne viđaju-rekao je izvor.

GODISNJICA
MARKETING