drasko stanivukovic tanja savic 29okt
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 12, 2021 @ 15:10
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Tanja Savić sinoć je imala nastup u Beogradu u jednom lokalu, a prije nego što je publika uživala u njenim najvećim hitovima, pjevačica je progovorila o odnosu sa gradonačelnim Banja Luke Draškom Stanivukovućem i tom prilikom potvrdila navode da su u vezi, ali i priznala da želi da dobije djevojčicu.

NER FIT

“Srcem jesam za Banja Luku i uvijek sam bila za Banja Luku, a Prijedor posebno jer tu živi djevojka koja mi vodi fan stranicu”, šaljivo je rekla Tanja za Blic na početku razgovora.

“A gdje je dečko?”

“Dečko je, pa znate i vi sami”, rekla je pjevačica kroz smijeh na pitanje novinara.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Tanja je otkrila detalje romanse sa političarom, zbog čega se sinoć nije pojavio na njenom nastupu u Beogradu, ali i progovorila o daljim planovima.

“Ja bih voljela da imam kćerku, samo zdravlje da me posluži da ne uđem u neke pozne godine, da mi tijelo izdrži. Tako da nadam se ako bog da ako mi je suđeno, imaću kćerku da pjeva kao ja”, rekla je Tanja.

Inače, Tanjina i Draškova veza datira od janura ove godine, kada su zabilježene slike da su zajedno bili na Jahorini, a postoje i snimci sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni.

Kada je u javnost dospjela informacija o ovoj aferi, pjevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog nevjerstva, međutim, pjevačica mu je sada sve oprostila i njihovoj ljubavi dala još jednu šansu.

Kamen spoticanja je navodno bilo to što je političar bio blizak sa Kijom Kockar, dok je bio sa Tanjom, ali sudeći po svemu uspjeli su da riješe nesuglasice.

LIDER