tamka
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 2, 2022 @ 13:50
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Pjevačica Tanja Savić imala je turbulentnu godinu iza sebe kada se suočila sa brojnim problemima oko starateljstva nad djecom i nesuglasica sa bivšim suprugom.

Međutim, iako je imala brojne probleme na emotivnom planu, Tanja kaže da i dalje vjeruje u ljubav, a sada je otkrila da li bi se ponovo udala.

-Ja sam žena za ljubav, željna sam toga i mislim da sam sada u nekim zrelim godinama kad znam šta želim i tačno znam šta mi treba, šta ne bih trpila i ja sam za to, a sad brak nije toliko bitan. Evo Nataša Bekvalac, imala je tri braka, ima iskustva i mislim da je najbolje kad je čovjek sam. Kad možete sami sa sobom da popijete kafu onda to je to, ne treba vam niko drugi, a sad da ja nekog imam zbog toga što mi je dosadno i samo želim da se zabavljam, mislim da ni to nije poenta, jer ako će meni taj neko kvariti sreću, a ja sam sretna sada, znači ne treba mi niko, ali ako će taj neko samo da me usreći još više, e onda je to to – poručila je, a ovo je izazvalo sumnje da je raskinula navodnu vezu sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

LIDER