Portal 072info

Tanji Savić muž prijeti objavom intimnih snimaka

ta 6
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pjevačica Tanja Savić otkako joj je suprug Dušan Jovančević oteo djecu i odveo u Australiju, proživljava pravi pakao, a nedavno se suočila i sa novim problemima.

Ona strahuje da će njen suprug ostvariti prijetnje i objaviti njihove intimne snimke, koje čuva u telefonu. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dušanu je teško palo to što više ne može da kontrolira Tanju i da je konačno prestala da ćuti o svemu lošem što joj je radio. Ni pod razno nije očekivao da će ga javno raskrinkati poslije devet godina braka. Kako je on sve do tada on bio taj koji određuje šta će i kada govoriti za javnost, osjetio se ugroženo kao nikada u životu, razbjesneo se i dosjetio se da Tanju može da zaustavi jedino ako joj zaprijeti javnim poniženjem pred sinovima i porodicom – kaže izvor za srbijanske medije i otkriva da je Jovančević, nakon što je Tanja iznijela u javnost sve detalje njihovog odnosa, supruzi zaprijetio privatnim snimcima nastalim još na početku braka.

– Bila je mlada kada je pristala na Dušanove seksualne igrice, iako nikada nije bila taj tip djevojke. Neki snimci su nastali prije nego što su dobili djecu, a neki nešto kasnije. Nikada nije bila gore nego sada, a savjete nekolicine prijatelja da se obrati policiji ne sluša. Vjeruje da bi time još više razbjesnela muža i da će iz osvete uništiti živote njihovih sinova. Ako se ikada desi da on objavi snimke, Tanja to neće preživjeti – zaključuje pjevačicin prijatelj, prenijeli su srbijanski mediji.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 6
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Tanja Savić se obratila suprugu? Na rubu je sloma živaca

072info.com

Tanja Savić: Svekrva mi govorila da sam ružna žena i loša majka

072info.com

Tanja Savić u policiji: Prijavila otmicu djece!

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)