Portal 072info

Tegeltija: U 2021. ćemo se posvetiti novim radnim mjestima i evropskom putu

Screenshot 1 2321
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija uputio je građanima Bosne i Hercegovine čestitku za Novu godinu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

“U ime Vijeća ministara BiH i svoje ime, građanima Bosne i Hercegovine želim da 2021. godina donese dobro zdravlje, porodičnu sreću i profesionalne uspjehe”, poručio je Tegeltija.

Istakao je da je godinu na izmaku obilježila pandemija virusa korona koja je svima nama promijenila način življenja, ali i naše prioritete.

“Spašavanje života i zdravlja ljudi postalo je naš prioritet, a paralelno s tim borili smo se da sačuvamo svako radno mjesto i saniramo ekonomske posljedice. Duboko sam uvjeren da ćemo se u godini koja je pred nama uspješno izboriti sa zdravstvenim izazovima i biti posvećeni ekonomiji, investicijama, otvaranju novih radnih mjesta i našem evropskom putu u korist svih građana, poslovne zajednice i mladih kojima želimo obezbijediti budućnost u BiH”, kazao je.

Naveo je da je opredjeljenje Vijećaa ministara BiH i njegovo lično je da u 2021. godini budu partneri svima koji rade na izgradnji  društva i unapređenju uslova života svakog pojedinca uz međusobno uvažavanje i poštovanje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 4
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME