Tehničar spašava čovjeka iz rijeke dok ostali gledaju (VIDEO)

5f13c5a3be478 696x329 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u Semizovcu, na izlazu iz Sarajeva. Kako saznajemo, muškarac je sletio sa mosta i poginuo.

– U 23:10 sati nam je prijavljeno da je u Semizovcu kod mosta došlo do saobraćajne nesreće. Policija i Hitna pomoć se nalaze na licu mjesta, a poginula je jedna osoba.

Svjedoci nemilog događaja tvrde da službene osobe nisu htjele sići u rijeku da pomognu unesrećenoj osobi. Samo jedan tehničar od 4 službene osobe sišle su u rijeku, a nakon toga pridružio mu se mještanin koji je sišao u rijeku pokušavajući pomoći.

ČITAJ JOŠ:  Teška saobraćajna nesreća: Povrijeđen 18-godišnji pješak

“Dok 2 zdravstvena radnika i 2 policajca gledaju da se ne bi ne daj Bože pokvasili, moj otac i ostali stanovnici naselja Semizovac silaze u rijeku da bi pokušali spasiti i izvući čovjeka iz vode koji je jos uvijek imao puls, sad ga vise nema!! Gledaju zdravstveni radnici i policija sa visine, jer ako nam zatrebate ne daj Bože mogli bi se pokvasiti, budite suhi dok mi umiremo bez pokušaja reanimacije! Pravite puteve, ne postavljajte zaštitu, perite pare, a mi ćemo da umiremo.” izjavila je svjedokinja nesreće

ČITAJ JOŠ:  Teška saobraćajna nesreća: Povrijeđen 18-godišnji pješak
GODISNJICA
MARKETING