TEHNOLOGIJA ZAGRIJAVANJA DUHANA NA TRI NOVE LOKACIJE: IQOS stigao u Vitez, dva nova prodajna mjesta u Zenici

D3FB9236 5B54 4CFF AC32 3DCAD5C23AEA
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING


IQOS je otvorio svoja prodajna mesta na tri nove lokacije. Prvo prodajno mesto u Vitezu se nalazi ispred FIS Centra, dok je Zenica postala bogatija za dva nova prodajna mjesta, i to u Gradskoj Kafani, kao i uTechnoshop-u u okviru tržnog Centra Džananović.

IQOS je inovativni uređaj kompanije Philip Morris, koji je baziran na tehnologiji zagrevanja, a ne sagorevanja duvana, i samim tim se temeljno razlikuje od cigareta. Za korišćenje ovog uređaja predviđene su posebne duvanske patrone, čijim se zagrevanjem ne stvara dim, već aerosol, i na taj način eliminiše se veliki broj štetnih materija koje se nalaze u dimu klasične cigarete. Iako IQOS nije proizvod bez rizika, obzirom da oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost, ovaj uređaj predstavlja bolji izbor za odrasle pušače.

„Otvaranje čak tri nove lokacije na kojima je od sada dostupan IQOS, jasno pokazuje da su nam naši korisnici i njihove potrebe na prvom mestu. Drago nam je što smo uprkos pandemiji, za manje od šest meseci od kako je naš prodajni savetnik prisutan u Zenici, sada dodatno razvili svoje aktivnosti u ovom gradu, ali i otvorili potpuno novu lokaciju u Vitezu. Ovo za nas ne znači samo proširivanje našeg biznisa, već i težnju da našim korisnicima budućnost bez duvanskog dima učinimo dostupnijom i na dohvat ruke. Nadam se da će ovaj korak dodatno olakšati i ubrzati odluku svih odraslihpušača Zeničana i Vitežana, koji ne žele da ostave duvan,  da što pre pređu na bolje alternative. U svetu trenutno ima preko 12 miliona ljudi koji su za sebe izabrali ovu alternativu, a najbolja potvrda da su donelibolju odluku je i to što je Američka agencija za hranu i lekove (FDA) pre par meseci IQOS svrstala u kategoriju proizvoda modifikovanog rizika. Uz to, ova američkaagencija je tom prilikom istakla i da potpuni prelazak saklasičnih cigareta na IQOS umanjuje izloženost organizma štetnim i potencijalno štetnim materijama. Koliko je teško dobiti ovu klasifikaciju možda najbolje govori podatak da je IQOS za sada jedini elektronski prozvod tako klarisan od strane ove agencije. To jasno pokazuje da je vizija naše kompanije Philip Morris, da ponudimo bolju alternativu odraslim pušačima, moguća i dostižna“, rekao je Aber Babić, IQOS menadžer za Bosnu i Hercegovinu.

D4E6687F 3A58 4FFF A110 3C0682A3C8C2

IQOS je trenutno prisutan na preko 60 tržišta širom sveta, a kada se pre pet godina prvi put pojavio u Japanu, doneo je revoluciju u duvansku industriju. Na njegovom razvoju radilo je preko 400 naučnika više od 15 godina. Osim što predstavlja bolji izbor od nastavka pušenja, dodatni razlog zbog kojeg se sve više pušača opredeljuje za ovaj uređaj je i to što njegovom upotrebom nema nekih drugih negativnih pojava poput pepela, neprijatnih mirisa i pasivnog pušenja, a da pri tom i dalje nudi korištenje pravog duvana. 

Poštujući situaciju u kojoj se društvo trenutno nalazi, te mere koje su još uvek na snazi, sve lokacije na kojima se IQOS može naći u BiH, uključujući i tri novootvorene u Vitezu i Zenici poštuju sve definisane, kakoprofesionalne, tako i zdravstvene standarde kako bi se svi korisnici osećali što sigurnije. 

Svim zainteresovanima na raspolaganju su IQOS savetnici, koji su tu da reše sve njihove nedoumice, pruže podršku i savet, ali i da saslušaju njihove reakcije, dok je registrovanim korisnicima podrška dostupna i besplatnim pozivanje korisničkog servisa na broj 0800 21212, kao i posetom sajtu https://ba.iqos.com/bs.