Teletović i društvo dolaze u Zenicu

Teletović i društvo dolaze u Zenicu

Seniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u okviru priprema za predstojeće kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2015. godine, u nedjelju, 27. jula u Gradskoj areni ugostit će reprezentaciju Švedske. Početak utakmice zakazan je za 17 sati, a ulaznice će se moći nabaviti po cijeni od 5 KM i sav prihod od njihove prodaje, namijenjen je stradalim u majskim poplavama i klizištima u našoj zemlji.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u Sarajevu se priprema za kvalifikacije, a da je novi selektor Duško Ivanović na dobrom putu da ponovi uspjeh svoga prethodnika Aleksandra Petrovića i sa „Zmajevima“ se plasira na „Euro“ potvrdio je i turnir održan proteklog vikenda u Sarajevu, kada su Teletović, Kikanović, Stipanović, Gordić, Nurkić, Mitrović i ostali reprezentativci osvojili 1. mjesto u konkurenciji reprezentacija Italije, Crne Gore i Bjelorusije. Zeničko – dobojski kanton je „rasadnik“ košarkaških talenata, košarka je u ovom dijelu BiH izuzetno popularna i treba vjerovati kako će gostovanje „Zmajeva“ izazvati veliku pažnju, odnosno da će tribine Gradske arene biti dobro popunjene.

Podsjećamo, posljednji put košarkaška reprezentacija BiH u Zenici je gostovala prije nepunih pet godina kada je u kvalifikacijama za E.P. 2010. godine u Poljskoj, savladana 82:77 reprezentacija Belgije.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS