Televizija OBN ekskluzivno prikazuje prvu epizodu druge sezone AMC serijala „Fear The Walking Dead”

U okviru ekskluzivnog ugovora između OBN televizije i AMC Networks International – Central Europe, OBN će, 11. travnja 2016. sa početkom u 22.00 sata, premijerno emitirati prvu epizodu dugo očekivane nove sezone serijala „Fear The Walking Dead”.

Fear The Walking Dead je prošle godine širom svijeta postigla rekordne rezultate gledanosti bivajući najgledanija prva sezona neke serije u povijesti američke kablovske televizije.

Na kraju prve sezone Madison, Travis i njihova proširena obitelj potražili su privremeno sklonište na Strandovom ograđenom imanju sa pogledom na Pacifik. Dok su građanski nemiri u stalnom porastu, a umrli preovladavaju Los Angelesom, Strand prirprema bijeg na „Abigail” – njegovu veliku jahtu usidrenu u blizini obale…

Izvršni producenti serijala su njen kreator Dave Erickson te Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert. Zvijezde Fear The Walking Dead su Kim Dickens u ulozi Madison, Cliff Curtis kao Travis, Frank Dillane kao Nick, Alycia Debnam-Carey kao Alicia, Ruben Blades kao Daniel, Mercedes Mason kao Ofelia, Lorenzo James Henrie kao Chris te Colman Domingo kao Strand.

Druga sezona Fear The Walking Dead svoju ekskluzivnu premijeru, u preko 125 zemalja, ima na AMC Global u nedjelju, 10. travnja u 21.00 sati ET/ ponedjeljak 11. travnja u 03.00 sati po srednjeeuropskom vremenu – istovremeno sa premijerom na AMC U.S. – i sa reprizom u udarnom terminu iste večeri u 22.00 sati po srednjeuropskom vremenu.

Emitiranje prve epizode, u ponedjeljak u 22.00 sata biti će eksluzivno upriličeno u suradnji sa OBN televizijom. Zahvaljujući ovoj suradnji, premijerna epizoda 2.sezone Fear The Walking Dead, pored pretplatnika AMC kanala, biti će dostupna i u domovima širom Bosne i Hercegovine.
 
„Jako smo zadovoljni zbog mogućnosti proširenja naše suradnje sa OBN-om i na drugu sezonu Fear The Walking Dead, kao što je to bilo i sa prvom sezonom. Sa oduševljenjem bosanskoj TV publici donosimo ovaj odlični sadržaj putem najgledanijeg kanala u zemlji” – izjavio je Mike Moriarty, generalni Direktor AMC Networks International – Central Europe, DMC i Zone.
 
Petnaest epizoda druge sezone serijala Fear the Walking Dead biti će emitirane u dva dijela; počevši sa prvih sedam epizoda u travnju i preostalih osam epizoda kasnije u 2016 godini.

OBN TELEVIZIJA

OBN TELEVIZIJA vodeća televizijska kuća u Bosni i Hercegovini i predvodnik stvaranja medijskih trendova, donosi najgledaniji telivizijski kanal: OBN.

OBN kanal emitira programski sadržaj usmjeren ka najširoj publici. OBN nam donosi, na ovim prostorima najgledanije, dramske serije turske, indijske i domaće produkcije. Zabavni program sačinjen je od kultnih sadržaja kao što su: Zvezde Granda, Granda Parada, Zvijezde sa zvijezdama i sl. Tu su i poznati reality showo-vi, vrhunske OBN-ove kulinarske emisije (Lonci i poklopci, Stol za 4, Domaće je domaće,..), te izuzetni talk show-ovi (Reflex, Telering, Dejana Talk Show).
Za više informacija posjetite: www.obn.ba

AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International (AMCNI) – Central Europe, operativna jedinica AMC Networks International, vodeća je međunarodna tvrtka u području emitiranja i distribucije tematskih televizijskih kanala s naglaskom na na tržišta Srednje i Istočne Europe. AMCNI – portfelj na tržištu Srednje Europe uključuje 13 televizijskih brandova raspodjeljena u 4 žanra: Filmski kanali – AMC, Film Mania, Film Café i Film +; sportski kanali: Sport1, Sport2, SportM; dječji kanali: Minimax, Megamax; Infotainment kanali: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home. Kanali su sadržajno usmjereni ka lokalnoj publici, a dostupni su na brojnim platformama, uključujući HD, na zahtjev i mobilnim uređajima.
 
AMC Networks International, globalna divizija AMC mreže, donosi zabavan i hvaljen programski sadržaj pretplatnicima u preko 140 zemalja na teritoriju Afrike, Azije, Europe i Latinske Amerike.
AMCNI sastoji od globalnih brandova, Sundance Channel i AMC, kao i popularnih, lokalno priznatih kanala u raznim programskim žanrovima. Za više informacija posjetite:
www.amcnetworks.com/amcni
 

Prethodni članakMirni protest radnika Metalnog
Sljedeći članakZENICA Otvorena izložba karikatura