Portal 072info

Tenis vole samouvjereni, a fudbal druželjubivi

Muškarci vole da pričaju o sportu u svako vrijeme i na svakom mjestu, ali izbor omiljenog sporta u velikoj mjeri može otkriti djevojkama kakav je karakter mladića koji ih zanima.

O sportu možete da pričate uvijek i svuda, zar ne? Čak i dok flertujete, jer, bolje da joj na vrijeme stavite do znanja zbog kog tima ćete biti srećni ili tužni, a koje utakmice se ne propuštaju.

Predstavnice lijepšeg pola se ne bune mnogo zbog te teme, jer na osnovu nje mogu da zaključe da je on sportski tip, atletski građen i zdrav, a time spretniji i izdržljiviji u krevetu. Međutim, ono što muškarci ne znaju je da omiljeni sport otkriva karakter…

TENIS

Zbog vrtoglavog uspjeha srpskog tenisa, zbog Novaka, Janka, Nenada, Ane, Jelene…, mnogima je bijeli sport postao omiljena tema i rekreacija. Bilo da aktivno trenirate ili povremeno igrate sa prijateljima i poznanicima, “poručujete” da ste u vrlo dobroj formi i da se oslanjate na sebe i svoje potencijale. Samouvjereni ste, nezavisni, a dame to vole.

FUDBAL

Ipak, to je najvažnija sporedna stvar na svijetu i mnogo više od sporta. Ako najviše volite fudbal, znači da ste tradicionalan tip, druželjubiv i ambiciozan. Imate izražen takmičarski duh, srčani ste, a često nervozni i ljuti kada vaš omiljeni klub doživi poraz.

KOŠARKA

Djevojke obožavaju košarkaše, prije svega zato što su visoki i zgodni. Muškarci koji najčešće igraju basket imaju izražen timski duh i sposobni su da se odreknu svog, zarad uspjeha ekipe. To jasno pokazuje lijepšem polu da ste saosećajni, prijateljski nastrojeni, uvijek spreman da pomognete, podržite i ohrabrite.

BOKS, KARATE, DžUDO, RVANjE…

Borilački sportovi zahtijevaju izuzetne vještine, a muškarac koji ih praktikuje je mentalno i emotivno stabilan, ima odličnu koncentraciju, zapaža detalje, savršen je zaštitnik i odlična podrška u teškim situacijama.

BICIKLIZAM

Ako najviše volite da krstarite na dva točka, znači da ste avanturista koji obožava prirodu, izazove i promjene. Tražite djevojku koja može da vas prati, jednostavnu, hrabru i vedrog duha.

Podijelite članak