AUTOR:
072INFO PORTAL

DATUM:

U ovonedjeljnom izdanju emisije “Amidži šou” voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pjevačice Angelinu, Teodoru Džehverović, Editu Aradinović, Mirku Vasiljević, Milicu Pavlović i repera Gazda Paju. Na samom početku voditelj je razgovarao sa Teodorom Džehverović koja je javnosti otkrila šokantne detalje koji potresaju njen život već neko vrijeme.

Pjevačica je sa publikom podijelila činjenicu da je već tri godine unazad maltretira osoba čije ime prvo nije htjela da iznosi u javnost. Međutim, ovog puta Teodora je odlučila da progovori otvoreno o svemu:

– Postoji osoba koja me maltretira već tri godine, izvjesna K.N. iz Čačka, 1996. je godište i radi u školi. Nije mi svejedno, to je prštalo od uvreda, prijetnji sa različitih profila, pitali su se ljudi ko je to – kaže pjevačica.

Koje su to uvrede? – pitao je Ognjen Amidžić.

– Pa recimo samo jedna od njih je: “Razapećemo te ku**o”! Zaista strašno. Duševni nemir koji je nanesen i meni, mojim prijateljima i mojoj porodici, a niko nema prava na to. Mislim da to nisam zaslužila jer nikom ništa loše nisam uradila. Ta djevojka je bila je ispred mog stana, slikala moju terasu, angažovala sam advokate i sve je sada prepušteno sudovima, ali prosto sam to morala da podijelim sa javnošću – završila je Teodora.