Teško pronaći smještaj na bh. planinama, za doček Nove godine vikendica košta 1.858 KM

vlasic
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Broj slobodnih smještajnih jednica na tri bh. planine Jahorini, Vlašiću i Bjelašnici u novogodišnjoj noći mogu se prebrojati na prste.

Na Bjelašnici, prema trenutnim podacima sa sajta booking.com nije moguće rezervisati smještaj, na Jahorini tek nekoliko ljudi ima šansu da rezerviše, a na Vlašiću i do 20, s obzirom na to da je na raspolaganju jedna vikendica velikog smještajnog kapaciteta.

Prema aplikaciji Booking.com na Jahorini za novogodišnju noć ostale su slobodne samo dvije smještajne jedinice, obje u hotelu Bistrica. Za praznike nije ostao nijedan slobodan ležaj. Prvi slobodni kreveti mogu se naći u samo pet objekata i to 2. januara od čega četiri u privatnom smještaju.

Slobodnih kreveta na ovom popularnom sajtu nema za destinaciju Bjelašnica u novogodišnjoj noći. U noći s 1. na 2. januar može se naći krevet u samo jednom privatnom objektu. Od 4. januara mogu se pronaći kreveti u tri objekta.

Na sajtu booking.com dostupan je smještaj u hotelu Pahuljica, te jedna samo vikendica “Kavaz Vlašić”, po vrtoglavoj cijeni od 1.858 KM za novogodišnju noć. Bitno je naglasiti da u ovom objektu može boraviti 14 osoba te da posjeduje pet spavaćih soba.

Ovo su trenutni podaci sa sajta booking.com zabilježeni u 16:00 sati, i podložni su stalnim promjenama.