Portal 072info

TEST LIČNOSTI: Izaberite sličicu i saznajte nešto o sebi!

Ovaj interesantan i kratak test ličnosti ukazaće na neke od glavnih crta vašeg karaktera. Dovoljno je da izaberete prolaz i pročitate šta to govori o vama, ali i kakvom životnom putu istinski težite. Prilično je tačno, zar ne?

1. Vaš put je put oslobađanja. Vi ste osoba kojoj treba puno prostora, i hoćete slobodu da radite stvari na svoj način. Preferirate životne puteve koje ste sami raskrčili i napravili, i uvijek imate više opcija i mogućnosti. Nikada ne želite da se osjetite sputano i ograničeno. Prilično ste nezavisni, ponekad i buntovni, ali ne volite da se konfrontirate drugima. Radije ćete se pasivno i mirno oduprijeti od nekoga ili nečega. Ne volite kada ste u žurbi, volite da odvojite vrijeme za uživanje u životu. Ponekada ste čak i prezauzeti hedonizmom.

2. Vaš put je put privatnosti. Volite da putujete sami, da razmišljate, analizirate, donosite zaključke, sređujete sopstvene misli. Težite komfornom životnom putu u kome ima mjesta samo za jednog. Naravno, otvoreni ste i za druge ljude, ali vam je na prvom mjestu posvećenost sebi i svojim ciljevima. Originalni ste i pronicljivi, svijet gledate na jedinstven način. Često i drugi imaju koristi od vaših sajveta i razmišljanja. Može se reći da ste usamljenik, ali kada to želite veoma ste dobro povezani sa ljudima i imate puno razumijevanja za druge!

3. Vaš put je živopisan. Vi ste veoma privlačna i angažovana osoba, kosmopolita ste i želite sve da ipsorbate. Vaš san je da vam život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i ljepotom… Za vas, čar života je put, a ne destinacija. Radoznali ste i uvijek želite da saznate što više. Uvijek započinjete prvi razgovor, i imate puno pitanja. Duhoviti ste i sa izraženom inteligencijom, i ljudi se uvijek smiju u vašem društvu.

4. Vaš put je uzbudljiv. Uvijek idete naprijed u životu, čak i ako ulazite u nepoznato. Ne marite za posljedice, njima se bavite kasnije. Vi težite nepredvidivosti u životu, možda čak i stvarima koje bi druge zastrašile. Privlači vas sve što je nepoznato, volite da prkosite pravilima i često umijete da budete nemarni. Djelujete bez puno razmišljanja, ali vas uglavnom prati sreća. Spontani ste i stalno tragate za novim uzbuđenjima – želite da iskorisite vrijeme koje vam je dato na ovoj planeti!

5. Vaš put je put stabilnosti. Vi ste vječni tragalac za mirom, i niste previše zahtjevni. Veoma ste sadržajna osoba, ali jednostavno ponekada ne želite da se trudite. Za vas idealan život je bez velikih talasanja i opterećenja, siguran i prijatana. Volite da znate u šta se upuštate, i kad god je to moguće pravite lakše izbore. Život je dovoljno težak, da biste se vi bavili teškim odlukama i situacijama. Stabilni ste, i umijete da podržite okolinu. Poznati ste po svojoj dosljednosti.

6. Vaš put je put tišine. Cijenite samoću u svim apsketima života. Može da prođe dugo vremena, a da vi ni ne osjetite da ste bili sami. Volite mir i rišinu u životu. Želite da upijete sve lijepo iz prirode i života, i tražite značaj u svemu što vas okružuje. Vi ne volite gužvu, ali volite ljude. Cijenite autentične odnose i duboke, smislene razgovore.

nadlanu.com

Podijelite članak