Screenshot 3 1477 55


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Testovi sa optičkim iluzijama prvensteno pokazuju kakva nam je perspektiva, odnosno da li imamo oko za detalje ili vidimo širu sliku stvari.

Ovi testovi mogu također puno otkriti o vašoj ličnosti jer je ona na puno načina povezana sa našim podsvjesnim. Pažljivo pogledajte sliku i ono što prvo vidite otkriće nešto novo o vama, vašoj prirodi i životu!

Usne

Ako ste na slici prvo primjetili usne, onda prihvatate stvari u životu onakve kakve jesu. Radije ne rizikujete, čak iako pretpostavljate da vas na putu rizika očekuju nove mogućnosti. Težite stabilnosti, ali tapkanje u mjestu, odnosno ostajanje u zoni komfora ograničava vaše sposobnosti i moći koje vrijedi iskoristiti.

Šuma

Ako prvo vidite šumu, onda ste tip osobe koji voli da uđe u nepoznato i otvorena je za životne promene. Volite da istražujete život van granica tradicionalnog razmišljanja i vrlo ste radoznali. Uvijek imate različite ideje na umu, a to vam može donijeti uspjeh na poslovnom planu.

Korjenje

Ako ste na slici prvo primetili korjenje, onda ste osoba koja želi da raste i razvija se. Stalno radite na sebi kako biste postali bolji, ali imate i razvijenu empatiju. Stalno se usavršavate i na taj način želite da budete primjer za ljude iz svog okruženja.