TEŽAK PERIOD ZA SENADA BAŠIĆA: I pravi i filmski otac u borbi sa karcinomom

senad tata 750x502 1

Vrhunski filmski, pozorišni i TV glumac Mustafa Nadarević je ponovo završio na klinici. Poznato je da je Nadarević dugo zanemarivao karcinom pluća. Ovaj Banjalučanin po rođenju već jednom je hospitaliziran. I tada je kazao da se puno bolje osjeća ali i dao preporuku svim onima koji su primitivni i plaše se doktora, kao i on što se plašio, da obavezno vode računa o tome.

Nije u početku želio pogledati stvarnosti u oči i prihvatiti tu zloćudnu bolest kao dio života. No, sada se sa tim dobro nosi. Završio je ponovo u bolnici, ne zna kada će izaći jer se nešto ponovo dešava sa njegovim plućima. Vjerovatno se stanje pogoršalo ali, prema riječima njegovih bližnjih, nije ništa alarmantno.

U isto vrijeme kada je Mustafa Nadarević, filmski otac Senada Bašića iz serije “Lud, zbunjen, normalan” obolio, obolio je i rođeni Bašićev otac. Naime, Senad već duže vremena boravi u Hrasnici pored svog oca koji se bori sa leukemijom. Kaže tu je da bude uz njega te da mnogo razmišlja i o ocu “Izetu” iz serije a i o svom ocu.

Express