Tijana Milentijević otkrila da li je od pjesme “Žena od sultana” zaradila stan

Tijana Milentijević otkrila je koliko je zaradila od pjesme ”Žena od sultana”, kao i da li se plaši osvete bivših momaka.

Poznatija kao Tijana EM ovih dana radi na projektu ”Soba za plakanje”, a kako je bila u vjenčanici otkrila je da li je nekada zamišljala svoju svadbu.

  • Mislim da svaka žena ima želju da se uda i zamišlja neko svoje vjenčanje iz snova, tako da sam i ja jedna od njih, ali ne žurim. Želim da se prvo ostvarim u karijeri i da završim ovo što sam započela, ima vremena, mlada sam – rekla ona.

Kako joj je početak karijere obilježio veliki hit, Tijana otkriva da li je uspjela od te jedne pjesme da zaradi za stan.

  • Ja sam uspjela da zaradim dovoljno koliko je meni potrebno, da ugodim sebi onako kako ja najviše volim, tako da uskoro će biti i stan koji ja još nisam kupila i ja se nadam Bože zdravlja da bude i posla i da smo svi živi i zdravi, pa ću kupiti stan, kupila sam sebi auto, radim na projektima – dodala je pjevačica.

O njenom ljubavnom životu se mnogo pričalo, a ona otkriva da li su je u životu muškarci mnogo povrijeđivali:

  • Mislim da ne, vjerovatno sam ja njih više, bar ja imam takav utisak – kaže Tijana i otkriva da li se plaši osvete nekog bivšeg u vidu priče ili nekog eksplicitnog snimka
  • Iskreno, mislim da tako nešto ne postoji, bar da ja znam, nisam takva osoba i ne radim takve stvari, da se snimam, nisam do sada ništa snimala, bar da sam ja u to upućena, a isto tako smatram da sa druge strane nema potrebe da uradi tako nešto zato što sam sa svim svojim bivšim momcima u super odnosima i prijatelji smo i dan danas – završila je pjevačica.

Alo

Copy
Prethodni članakIzetbegović: Tužilaštvo se treba pozabaviti održavanjem izbora
Sljedeći članakZajednička komisija za odbranu i sigurnost BiH: Bez izjašnjavanja o Planu deminiranja za 2022.